Malo cudna desavanja..

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
boxerica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2005 7:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Malo cudna desavanja..

Post od boxerica »

Pozdrav svima.
Htjela sam da pitam ovako par stvari.
Prvo...dal je opasno nesto kad djevojka ima kojekakve tekucine "dole"? Kod mene u poslednje vrijeme tako bijelo neko cudo dosta ide, cak toliko da moram da stavim dnevne uloske i nosim ih stalno i svaki dan. I nije bas u tecnom stanju to bijelo nego onako kao rizasto...oblika je rize ili kao kokos...ne znam kako da objasnim pa me malo brine sta je. Ima li ko iskustva s ovim?? Zatim isla mi je neka i providna tecnost. :oops: :oops: :oops: :oops:

Drugo, trebala bih otici ginekologu, a ne smijem...bojim se da nije nesto opasno. Imal ko kakav lijek za to???
Mnogo me strah...

pozz
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Koliko ja znam sve to sto opisujes - bezbojan/beo sekret razlicite gustine je normalna pojava. Svakako je pametno da se konsultujes sa ginekologom i uradis bris ali mislim da nemas cega da se plasis.
Aleksandra80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 8:10 pm

Definitivo - kod ginekologa

Post od Aleksandra80 »

Bez obzira na to da li ti je sekret ovakav ili onakav, ne smes ni pomisliti da samoinicijatvno uzmes ikakve vaginalete! Nisi napisala koliko imas godina, ali koliko god da ih imas, moras znati da je odlazak na redovnu kontrolu kod ginekologa - opsta kultura, kao sto ides kod zubara, tako ces i kod ginekologa. Nemas se cega plasiti, pregled nije bolan vec samo malo neprijatan. I ako ti je vec prvi put, idi kod zenskog ginekologa (sto ne znaci da su muski gin. losi, naprotiv, dobri su i jedni i drugi ako su dobri strucnjaci), da bi ti bilo manje neprijatno. Na zalost, nas mentalitet je jos uvek na nekom cudnom, neizdefinisanom, nivou kada su ove stvari u pitanju... :-( Samo napred, sto pre i videces da nema razloga za brigu! :wink:
Odgovori