kako da stabilizujem pritisak
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vec sam vam se javljao u vezi ugradnje baypassa ,a pre dve nedelje sam vas molio ako neko moze da mi da misljenje o rezultatu US srca mada nisam dobio odgovor javljam vam se sa novim problemom.Posle infarkta miokarda i ugradnje baypasseva dobio sam lekove za regulaciju pritiska.Pio sam vise lekova koje su mi prepisivali doktori tj.kardiolog:enapril prilazid,prilazid plus,monopril,a trenutno pijem prexanil 4mg uvece/izmedju 23 i24 casa/i presolol2*1/4.Pritisak mi bude tj pocne da raste uvece od ponoci pa prema jutru i onda iznosi140/100;130/90;130/100..Ionda ujutro pocne da pada na dole pa se u toku dana krece od100/70 do90/60,a par puta je bio i nizi.Probao sam da menjanjem termina uzimanja lekova da ga izregulisem ali nije pomoglo,cak sam 8 dana proveo u bolnici da se vidi sta se desava,a na kraju sam otpusten kuci sa istom terapijom/jedino kad sam lezao u bolnici i kada bi nocu doslo do povisenja pritiska davali bi mi neke injekcije ito bi bilo sve/.A kad mi danju bude tako nizak pritisak nemogu da "funkcionisem" vrti mi se u glavi,imam glavobolje i samo mi se spava.Imali nacina da se ovaj problem resi ,hvala unapred na odgovoru!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 6:03 pm
PRImarna-MEDicina je čudo
Da li ste probali da pritisak regulišete nekim prirodnim preparatima? Nova oblast primarne medicine koja prestavlja kombinaciju api i fito terapije ima proizvode koji mogu da pomognu u ovakvim situacijama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kao prvo izvinjavam se sto nisam do sada odgovorio na dobivene odgovore tj.poruke jer nisam bio u mogucnosti.Nisam dosada probao preparate na biljnoj osnovi.A radio sam US Abdomena i abdomenalne aorte nalaz je bio uredan,lezao sam i ovih dana na urologiji gde su mi radjene pretrage od ti nalaza UREA MIBILA MALO VISA 9.5 I KREATININ je bio 145 snimani su mi bubrezi sa kontrastom i to je bilo OK.Bio isam ikod gastroentrologa i on mi je nasao da imam manju kilu na zelucu.Sutra opet idem na snimanje zelucaRTG sa pracenjem tankih creva /ma sta to da znaci/.No problem je ostao isti sto se tice pritiska ,samo sto sad imam i bolove u stomaku i u ledjima zasad se nezna od cega.POZDRAV!