ginekolog u nisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
ginekolog u nisu
Promenila sam nekoliko ginekologa i u privatnim i u drzavnim ordinacijama i nisam u potpunosti zadovoljna.Molim vas za ime nekog dobrog i proverenog ginekologa. Unapred zahvalna.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 11:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni je prvu trudnocu vodila Jelena Mladenovic,radi u Niskom domu zdravlja od pre par meseci je i nacelnica ginekologije.Radi i u privatnoj klinici tako da pokriva i one preglede za koje naravno nema uslova u domu zdravlja.Vrlo je oderecita za neke cak i drska ali je dobar doktor radila je i u inostranstvu,preporucujem je svima i uvek.Ja sam prezadovoljna sada sam u drugoj trudnoci i narvno kod nje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 3:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sto se tice Jelene Mladenovic ja nisam zadovoljna iz razloga sto mi je terapiju prepisivala na hodniku bez ikakvog pregleda. Zbog toga sam i zavrsila u bolnici sa jakim krvarenjem u 8.nedelji trudnoce. Hvala Bogu da je tu bio dr Bratislav Bata Todorovic i sve se lepo zavrsilo. Moja snaja, ja i mnoge moje prijateljice koje su bile kod njega smo PREZADOVOLJNE. Govorim o njemu ne samo kao o strucnjaku vec i kao o coveku.