ginekolog u nisu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 7:45 pm

ginekolog u nisu

Post od pega »

Promenila sam nekoliko ginekologa i u privatnim i u drzavnim ordinacijama i nisam u potpunosti zadovoljna.Molim vas za ime nekog dobrog i proverenog ginekologa. Unapred zahvalna.
pile1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2008 3:12 am

Post od pile1 »

ne znam da li si isla u zonu 3 na spatu, dr Lilic extra iskustva imam! :) alisamo kod njega, ne kod pop trajkovica! posto zajedno drze ordinaciju!
pega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 7:45 pm

Post od pega »

[quote="pile1"]ne znam da li si isla u zonu 3 na spatu, dr Lilic extra iskustva imam! :) alisamo kod njega, ne kod pop trajkovica! posto zajedno drze ordinaciju![/quote]
Hvala na savetu. Zakazacu kod Dr Lilica.
veverica07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 11:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veverica07 »

Meni je prvu trudnocu vodila Jelena Mladenovic,radi u Niskom domu zdravlja od pre par meseci je i nacelnica ginekologije.Radi i u privatnoj klinici tako da pokriva i one preglede za koje naravno nema uslova u domu zdravlja.Vrlo je oderecita za neke cak i drska ali je dobar doktor radila je i u inostranstvu,preporucujem je svima i uvek.Ja sam prezadovoljna sada sam u drugoj trudnoci i narvno kod nje.
vaca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 3:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vaca »

Sto se tice Jelene Mladenovic ja nisam zadovoljna iz razloga sto mi je terapiju prepisivala na hodniku bez ikakvog pregleda. Zbog toga sam i zavrsila u bolnici sa jakim krvarenjem u 8.nedelji trudnoce. Hvala Bogu da je tu bio dr Bratislav Bata Todorovic i sve se lepo zavrsilo. Moja snaja, ja i mnoge moje prijateljice koje su bile kod njega smo PREZADOVOLJNE. Govorim o njemu ne samo kao o strucnjaku vec i kao o coveku.
Odgovori