BORBA SA SIMPTOMIMA!!!!!!!!!!!!!!!DA LI JE MOGUCE???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
@Jaca@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 13, 2008 3:38 pm

BORBA SA SIMPTOMIMA!!!!!!!!!!!!!!!DA LI JE MOGUCE???

Post od @Jaca@ »

cao svima.....imam 24 godine i ceo zivot neredovne menstruacije...pila sam razne hormonske tablete,razume se,po preporuci ginekologa i nishta nije pomoglo....uvek se vratim na isto.....trenutno moj decko i ja radimo na bebi...ovog meseca mi kasni 25 dana....ali me vec dve nedelje boli stomak,ledja...grudi su mi nesto velike postale,a inace su mi u menstr. neosetljive,malo su mi vene iskocile na dojkama,imam i neke bubuljice po telu i licu,ovih dana sam imala bas jake i cudne grceve u stomaku i nesto sam bila mlaksala i nikakva,cesto i bez razloga nervozna.....sve nekako mirise na menzes ali vec 15 dana nista,imam osecaj svakog trenutka ce ali nikako....Znam da bih trebala uraditi test ili otici kod ginekologa ali pre toga da opitam vas,da li bi sve ovo mogli biti simptomi neceg lepseg od menstruacije?!
;)Hvala unapred!
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Sama si dala odgovor na svoje pitanje,ajde do ginekologa,pogotovo zbog tih grceva u stomaku.Svi ti tvoji simptomi mogu da budu znaci trudnoce ali isto tako i pms-a. 25 dana je dug period da ti kasni menstruacija,jeli to i inace tako dugo traje kod tebe?Mi ovdje mozemo da nagadjamo zajedno sa tobom a samo ginekolog ti moze dati precizne odgovore.
Nadam se da ces se javiti sa lepim vestima.Sretno :)
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
sama1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 11:06 pm

Post od sama1985 »

ovdje je samo mozemo ponavljati, ja sam imala sve te simptome na pocetku trudnoce, tako da je moguce, ali isto tako je moguc i pms, jer i sama sam imala neredovne menstruacije i po par mjeseci sve simptome pms-a, a od menstruacije nista, a ni od trudnoce, tako da idi prvo u apoteku kupi test, a za dalje kod ginekologa

pozzz
Milena82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 3:16 pm

Post od Milena82 »

I ja mislim da su test i ginekolog najbolje resenje....a da je moguce....ITEKAKO JE MOGUCE:)
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vanjina mama »

i? Jesi trudna?
Nem pojma:-)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 11:45 am

Post od Nem pojma:-) »

Uradili smo test za otkrivanje trudnoce, jer smo sumnjali da je u pitanju trudnoca, kasni joj 2,3 dana. Test je bio negativan, BABYRAPID, juce smo ga uradili. Inace, moja devojka mi se zali da je jako bole tabana i noge u predelu butina, onda cas joj je toplo cas hladno. Nema one simptome tipicne za trudnocu, povracanje, bol u grudima, cesta mokrenja, povecan apetit, culo ukusa itd. Interesuje me sta to moze da bude? Da li tablete "dan posle" mogu da tako uticu na nju posto ih je popila prosli petak?

Unapred zahvalan!
sanjicale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 12:48 pm

Post od sanjicale »

Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam :roll:
gavriloska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 2:34 pm

Post od gavriloska »

2 pozitivna testa!? Mislim da nema sumnje!
Odgovori