Trudnoca posle carskog reza
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Trudnoca posle carskog reza
Da li je trudnoca 4 meseca posle carskog reza bezbedna. Porodjaj? Pobacaj?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav Makijeva,
naravno da je svaka trudnoća različita ( ni obrve na licu nisu iste
)
Moja sestra je imala 3 carska reza ( u razmacima od po 3 god ).Poslednji carski joj je rađen epiduralnom anestezijom - sve je bilo OK.
Prijateljica je imala 3 porođaja carskim rezom ( razmaci između porođaja su 2,5 - 3 god ).
Imaš jako mnogo textova na internetu gde možeš da se informišeš i više nego što možeš da zamisliš ili što UVAŽENI DOKTORI SA OVOG FORUMA mogu da ti posvete vreme za odgovor.
Srećno
naravno da je svaka trudnoća različita ( ni obrve na licu nisu iste

Moja sestra je imala 3 carska reza ( u razmacima od po 3 god ).Poslednji carski joj je rađen epiduralnom anestezijom - sve je bilo OK.
Prijateljica je imala 3 porođaja carskim rezom ( razmaci između porođaja su 2,5 - 3 god ).
Imaš jako mnogo textova na internetu gde možeš da se informišeš i više nego što možeš da zamisliš ili što UVAŽENI DOKTORI SA OVOG FORUMA mogu da ti posvete vreme za odgovor.
Srećno
Imala sam dva puta carski rez ali u razmaku od 6 god. sve je bilo ok. u Visegradskoj gak,s tim da je prvi carski radjen `99 i bio je mnogo tezi,teze sam se oporavila ,dok je ovaj `05 god bio zaista mnogo laksi ,nisam mogla da verujem da sam se posle ovog drugog tako brzo i lako oporavila,doktor je rekao da su sad novi konci i da je sad mnogo laksi i brzi oporavak ,jos je dodao da slobodno mogu imati i 3-ci carski rez ako se odlucim za jos jedno dete.