Trudnoca posle carskog reza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mdjuric
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2005 6:03 am

Trudnoca posle carskog reza

Post od mdjuric »

Da li je trudnoca 4 meseca posle carskog reza bezbedna. Porodjaj? Pobacaj?
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

:-? Još se nisu ni konci raspali. Znate li da se sve ušiva u nekih bar sedam slojeva čitavom dužinom reza!? :-?
makijeva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2005 11:11 pm

Post od makijeva »

meni je receno da ne bi trebalo da bude trudnoce najmanje 2 god.proslo je vise od dve god pa me interesuje da li je svaka sledeca trudnoca ista i koliko puta sme da se radi carski?u slucaju da nema prirodnog porodjaja?
patraskovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od patraskovic »

Pozdrav Makijeva,
naravno da je svaka trudnoća različita ( ni obrve na licu nisu iste :-))
Moja sestra je imala 3 carska reza ( u razmacima od po 3 god ).Poslednji carski joj je rađen epiduralnom anestezijom - sve je bilo OK.
Prijateljica je imala 3 porođaja carskim rezom ( razmaci između porođaja su 2,5 - 3 god ).
Imaš jako mnogo textova na internetu gde možeš da se informišeš i više nego što možeš da zamisliš ili što UVAŽENI DOKTORI SA OVOG FORUMA mogu da ti posvete vreme za odgovor.
Srećno
bebacbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 02, 2005 10:34 pm

Post od bebacbgd »

Imala sam dva puta carski rez ali u razmaku od 6 god. sve je bilo ok. u Visegradskoj gak,s tim da je prvi carski radjen `99 i bio je mnogo tezi,teze sam se oporavila ,dok je ovaj `05 god bio zaista mnogo laksi ,nisam mogla da verujem da sam se posle ovog drugog tako brzo i lako oporavila,doktor je rekao da su sad novi konci i da je sad mnogo laksi i brzi oporavak ,jos je dodao da slobodno mogu imati i 3-ci carski rez ako se odlucim za jos jedno dete.
Odgovori