Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Usla sam u 6.-tu nedelju trudnoce i vec imam problem sa besikom i bubrezima. Inace imam hronicnu upalu besike. Tako da je dovoljno vrlo malo da se iziritira i pocne da me boli sve zivo. ljudi me plase kako ne smem ni cajeve pojedine da pijem. Pila sam do sad kad imam takve probleme Cystone-biljne tablete, Urobitrat caj, uvin caj i brusnicu. Niko ne zna da mi kaze da li smem da pijem to kad budem imala opet problem sad u trudnoci. Jedan lekar sa hitne sluzbe mi rece da on ne zna da je ista od toga zabranjeno i da slobodno mogu ako mi nastanu bolovi da popijem i baralgetas. Zanima me koliko je to tacno. Pomozite mi, sta smem a sta ne smem.Hvala unapred.
Imaš specijalan čaj koji se zove :čaj protiv bakterija u mokraći za decu i trudnice.Imaš u većini apoteka,to je inače čaj iz biljne apoteke Josif Pančić.
Tamara, hvala na odgovoru. Bila sam samo na UZ i u sredu imam zakazan UZ. Ne znam kada ce mi dr zakazati pregled. Da li je kasno da tek u sredu zakazem za cetvrtak ili petak, jer necu moci ranije?