LEUKOCITI U VAGINALNOM SEKRETU

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

LEUKOCITI U VAGINALNOM SEKRETU

Post od zmaj76 »

Molim za stručan savet,iako to nije prvi put da se pojavljuju , želim da mi neko razjasni šta može da predstavlja prisustvo leukocita u sekretu,rađen je sistematski,papa je 2 i ima leukocita ,nema bakterija, da li treba preduzeti dodatne korake i koje ?
Hvala unapred
pozdrav
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Sta je na nalaze rekao vas ginekolog?

Obicno ukazuje na neko upalno stanje organa, bilo materice ili vagine...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

verovatno je neka infekcija u pitanju...imala sam isti problem pre mesec dana!
konsultuj se s ginekologom.meni je recimo moj ginekolog preporucio herbalm mast !
pozdrav!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

nisam bila kod svog ginekologa ,to je bio sistematski pregled,a popodne kad sam uzela rezult.nije bilo lekara,u svakom slučaju oni upute na ginekologa kod koga inače ideš,nego sam ja htela da čujem neko mišljenje,
poslednji put kad sam imala u sekretu leukocite bilo je i bakterija i koristila sam po preporuci ginekol.vaginalete,
cisto me zanima sta raditi...
hvala,u svakom slucaju cu otici da se posavetujem,ali ne bih da se svede sve samo naprepisivanje lekova,kao sto i bude...
Odgovori