mikrocelularni carcinom bronha

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
suncicapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 12, 2008 11:03 pm

mikrocelularni carcinom bronha

Post od suncicapet »

sta treba uzimati da ne bi doslo do recidiva kod mikrocelularnog karcinoma bronha
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

Eh draga Suncice,

Kada bi postojao konkretan odgovor na tvoje pitanje, vise nebi bilo neizlecenih i nebi postojale te proklete statistike o prezivljavanju.

bolest treba prihvatiti i ziveti. Ona jednostavno postaje deo nas i treba ziveti uprkos njoj. Ako se desi recidiv - boriti se.

Sem zdravog zivota, nista mi drugo ne pada na pamet.

pozz
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Draga Suncicapet,

Post od Biljaa »

Najsrecnija bi bila da da imam odgovore na svojih 1000 pitanja kao i na tvoje.Ja sam sva sludjena sa tatinom bolescu i nema sta mu nedajem a sad sam narucila i tablete iz Rusije koje se zovu SEHYDRIN pa bi te posavetovala da potrazis na ovom forumu sta pise o njima.
suncicapet
Novi član
Novi član

Post od suncicapet »

hvala na podrsci ali ja bih da mi neko kaze nesto vise o mikrocelularnom da li bas uvek daje recidiv ili ima i neki srecnik bez recidiva a mozda takvi ne pisu
suncicapet
Novi član
Novi član

Post od suncicapet »

da li neko zna nesto o leku DERINAT i FOTOSTIM molim da mi odgovorite ulazila sam na njihov forum ali me zanima ima li neko da je probao
Odgovori