Strasni gubitak
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Strasni gubitak
hocu da otvorim jednu bolnu temu za mene.bila sam trudna 35 nedelja pa sam se porodila pre vreme sa carski rez.beba je bila u inkubatoru ali po nedelju dana mije beba umrla tose desilo pre mesec dana i jos uvek se oporavlam.ako ima slicne slucajeve kao moj molim vas pisite svoje tuzno iskustvo.hvala vam.Sandrica 

Procitala sam vase pismo i moram vam napisati da nemogu da vam pomognem onako kako vi to ocekujete jer nemam takvo iskustvo.Jako mi je zao zbog vaseg gubitka bebice i nemogu ni da zamislim kako vam je.Nadam se da cete se brzo oporaviti(mada ce ostati oziljak) i zelim vam puno srece i ljubavi u daljem zivotu!POZDRAV.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga
stalno se vraćam na Vaš post i neprekidno gledam u onaj broj 35. Ne mogu i ne želim da zamišljam kako Vam je, ali danas sam celog dana u mislima sa prijateljicom koja mora da se porodi u 18. nedelji, jer bebi ne rade bubrezi.
Danas čeka porođaj. Sama. U bolesničkoj sobi, jer se takve bebe ne rađaju u porodilištu.
Moja duša je sa Vama.
stalno se vraćam na Vaš post i neprekidno gledam u onaj broj 35. Ne mogu i ne želim da zamišljam kako Vam je, ali danas sam celog dana u mislima sa prijateljicom koja mora da se porodi u 18. nedelji, jer bebi ne rade bubrezi.
Danas čeka porođaj. Sama. U bolesničkoj sobi, jer se takve bebe ne rađaju u porodilištu.
Moja duša je sa Vama.
teski gubitak
hvala vam na podrsci puno mi znaci,zelim srecu tvojoj prijateljici i nek sve progje u najboljem redu.pusa od sandre.