Posle operacije, postoji li ponovo mogucnost tumora

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Posle operacije, postoji li ponovo mogucnost tumora

Post od chokoladica »

Rec je o mojoj mami, imala je pre godinu dana operaciju jajnika i materice, tj, sve je odstranjeno zbog tumora. Bila je na redovnim kontrolama i sve je s te strane u redu.
Pre par dana se pozalila da ima ''nesto'' u dojci sa donje strane, kao da je nesto zulja. U ponedeljak treba da ide na mamografiju i na pregled.Nema nikakvih promena na dojci.
Svesna sam da mi ovde niko tacno ne moze reci o cemu se radi, ali ja se plasim da nije ono najgore, kolike su sanse da posle odstranjenja jajnika i materice moze da dobije i tumor dojki. :cry:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

male su sanse da se tu nasla metastaza Ca jajnika
sacekajte pregled
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

Nadam se i ja da nije nista, ali opet se plasim. Ona je inace zdrava.Samo da napomen da posle operacije nije pila nikakve hormonske tablete.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

put sirenja ove vrste Ca su lokalne strukture, a ne dojke
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

Bila je mama kod dr. za mamografiju je tek zakazana sledece sedmice zbog velikih guzvi . Uradio je obican pregled, rekao da nema promena na kozi i da stavlja hladan oblog. Ja se nadam da je sve u redu i da je u pitanju neka cista ili nesto tako.Eto jos da sacekamo snimak.
Odgovori