Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
pozdrav svima ja sam nova i molim nekoga da mi kaze koliko je opasna bakterija gram+koki i kako je eliminirati,radila sam nalaz cervikalnog i vaginalnog brisa i na oba nalaza stoji ta bakterija :-? malo sam cackala po forumima al sve sam vise zbunjena molim za pomoc ako neko zna da mi kaze! unaprijed zahvalna!
da potpuno si u pravu a i to da su laktobacili deo normalne flore.evo ovako stoji na nalazu:u kulturi vaginalnog i cervikalnog brisa nisu izolovane patogene bakterije u direktnim preparatima pronadjene su;deskvamirane epitelne celije,laktobacili,gram+koki u nakupinama,ali ovaj gram+koki me zabrinjava.nadam se da sam sad bila jasnija i unaprijed zahvaljujem!
ja mislim da nisam postavila pitanje a da se nitko sa tim nije susreo,mada bih ja iskreno voljela da nije.ali ako ima neko molim da mi odgovori,moram jos da cekam da idem kod mog gon.,a ova neizvjesnost me ubija?!
Nista strasno, evo u potpunosti nam je isti nalaz, dva doktora su mi rekla da nije nista i netreba nikakva terapija. A i ja sam isto radila zbog gubitka trudnoce. U kom si mesecu izgubila?
Bas i je zao sto vam se to desilo. I ja sam imala jedan mised, u 10-oj nedelji, nikad nismo saznali zbog cega.
Pretpostavljam da ce ti raditi sve te briseve i mozda ispitivanje ne neke viruse.
Da i ja predpostavljam da ce mi morat sve nalaze uraditi jer ne bih zeljela i treci put da mi se dogodi jako je to bolan osjecaj jer ovo vec drugi put gubim bebicu,pa se opet nadam da i ako bude nesto da ne bude toliko opasno!hvala vam na odgovorima i druzenju ovo mi mnogo znaci!!