Pocela sam terapiju sa Concor-om dva puta po 2.5mg koji zamenjuje Propranolol. Pritisak, posebno donji opada mi na 60, a ujedno i puls mi je ispod 60. Da li treba da prekinem zbog ovih pojava ili je potrebno vreme da se organizam navikne???
Ujedno po potrebi uzimam Tritace od 2.5mg za smanjenje pritiska.
Nadam se Vasem brzom odgovoru! Poz svima!
Terapija Concor-om?! Hitno!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Chini mi se da pishe u nuspojavama da prve 2 do 3 nedelje traje period navikavanja, a smanjen puls i nizak pritisak i jeste ono shto konkor radi, pogotovo dok se ne naviknete, ako niste nikad pili.
Mojoj majci se i sada posle 6 meseci terapije konkorom pojavi takav period, niskom pritiska i pulsom manjim od 60 otkucaja.
Ako cete se osecati sigurnije i mirnije ne bi bilo loshe da se obratite doktoru koji vam je prepisao terapiju chisto da chujete i njegovo mishljenje.
Mojoj majci se i sada posle 6 meseci terapije konkorom pojavi takav period, niskom pritiska i pulsom manjim od 60 otkucaja.
Ako cete se osecati sigurnije i mirnije ne bi bilo loshe da se obratite doktoru koji vam je prepisao terapiju chisto da chujete i njegovo mishljenje.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
Identicne simptome sam imala i ja!
Sa Propranolola sam presla na Concor, s tim da ga ja pijem 1x1/2 od 2,5 mg. I meni se desavalo da mi pritisask i puls budu izuzetno niski (cak i oko 50 otkucaja). Receno mi je da Propranolol obara pritisak i da pijem Concor, jer je on bolji.
Oduvek sam imala nizak pritisak, i kada nisam pila nikakve lekove, i kada sam pila Propranolol i sada kada pijem Concor. .. . navikla sam se nekako na njega.
Nije mi jasno kao to da su ti napisali da ga pijes 2x dnevno? On se pije iskljucivo jednom, i to ujutru, kao sto ti je i doktor napisao.
Sa Propranolola sam presla na Concor, s tim da ga ja pijem 1x1/2 od 2,5 mg. I meni se desavalo da mi pritisask i puls budu izuzetno niski (cak i oko 50 otkucaja). Receno mi je da Propranolol obara pritisak i da pijem Concor, jer je on bolji.

Oduvek sam imala nizak pritisak, i kada nisam pila nikakve lekove, i kada sam pila Propranolol i sada kada pijem Concor. .. . navikla sam se nekako na njega.
Nije mi jasno kao to da su ti napisali da ga pijes 2x dnevno? On se pije iskljucivo jednom, i to ujutru, kao sto ti je i doktor napisao.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm