"miris belog luka"

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mart-a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:27 am

"miris belog luka"

Post od Mart-a »

Htela sam da pitam sta je u pitanju kada se iz vagine siri "miris belog luka", :-? najvise na to asocira. Posebno se oseti za vreme odnosa. Da napomenem da redovno obavljam licnu higijenu i to iskljucivo sa preparatima za intimnu negu. Nemam neke vece i vidnije simptome, sekret il sl. Odnose imam samo sa svojim partnerom.
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

Verovatno je u pitanju infekcija, po opisu podseca na Gardanellu vaginalis. Poseti ginekologa, on ce ti prepisati odgovarajucu terapiju.
darko_ks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 17, 2008 9:53 pm

m.

Post od darko_ks »

znaci da si odsvirala svoje.kobilo
Mart-a
Novi član
Novi član

Post od Mart-a »

Bila sam kod ginekologa i rekao mi je da hoće to tako s vremena na vreme kad malo opadne imuni sistem. Al da nije to kao ništa zabrinjavajuce. Mislim, realno, ako je ginekolog rekao da nije nista, onda nije nista :-)
Al ja sam htela da vidim da li jos neko ima takav slucaj.

4 Darko
Mislim da se resenja za tvoje probleme ne nalaze u ovoj sekciji foruma!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Mart-a ne daj se provocirati klinachkim igrama! :)

koncentrishi se na svoj problem a drugi neka se leche kako znaju i umeju :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Mart-a
Novi član
Novi član

Post od Mart-a »

Tnx "tamaraft" :)
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Re: "miris belog luka"

Post od donka »

Mart-a napisao:Htela sam da pitam sta je u pitanju kada se iz vagine siri "miris belog luka", :-? najvise na to asocira. Posebno se oseti za vreme odnosa. Da napomenem da redovno obavljam licnu higijenu i to iskljucivo sa preparatima za intimnu negu. Nemam neke vece i vidnije simptome, sekret il sl. Odnose imam samo sa svojim partnerom.
Stalno ili samo povremeno? Miris sekreta, kao i ostalih telesnih tecnosti se menja u zavisnosti od ishrane. Ako jedete beli luk, ima sanse da se taj miris javlja zbog toga.
bveselinovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 5:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: "miris belog luka"

Post od bveselinovic »

donka napisao:
Mart-a napisao:Htela sam da pitam sta je u pitanju kada se iz vagine siri "miris belog luka", :-? najvise na to asocira. Posebno se oseti za vreme odnosa. Da napomenem da redovno obavljam licnu higijenu i to iskljucivo sa preparatima za intimnu negu. Nemam neke vece i vidnije simptome, sekret il sl. Odnose imam samo sa svojim partnerom.
Stalno ili samo povremeno? Miris sekreta, kao i ostalih telesnih tecnosti se menja u zavisnosti od ishrane. Ako jedete beli luk, ima sanse da se taj miris javlja zbog toga.
slazem se ista stvar kada jedem zacinjenu hranu crni,beli luk oseca se u sekretu nekome vise nekom manje
Lella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 05, 2008 3:06 pm

Post od Lella »

Mart-a napisao:Bila sam kod ginekologa i rekao mi je da hoće to tako s vremena na vreme kad malo opadne imuni sistem. Al da nije to kao ništa zabrinjavajuce. Mislim, realno, ako je ginekolog rekao da nije nista, onda nije nista :-)
Al ja sam htela da vidim da li jos neko ima takav slucaj.

4 Darko
Mislim da se resenja za tvoje probleme ne nalaze u ovoj sekciji foruma!
.pa pomozi i ti meni

Draga Mart-a,imam trenutno isti problem kao ti pa me zanima posle ginekoloskog pregleda koja terapija ti je bila prepisana?Nadam se da si sad ok. Pozdrav!!!
Odgovori