"miris belog luka"
"miris belog luka"
Htela sam da pitam sta je u pitanju kada se iz vagine siri "miris belog luka",
najvise na to asocira. Posebno se oseti za vreme odnosa. Da napomenem da redovno obavljam licnu higijenu i to iskljucivo sa preparatima za intimnu negu. Nemam neke vece i vidnije simptome, sekret il sl. Odnose imam samo sa svojim partnerom.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Bila sam kod ginekologa i rekao mi je da hoće to tako s vremena na vreme kad malo opadne imuni sistem. Al da nije to kao ništa zabrinjavajuce. Mislim, realno, ako je ginekolog rekao da nije nista, onda nije nista 
Al ja sam htela da vidim da li jos neko ima takav slucaj.
4 Darko
Mislim da se resenja za tvoje probleme ne nalaze u ovoj sekciji foruma!

4 Darko
Re: "miris belog luka"
Stalno ili samo povremeno? Miris sekreta, kao i ostalih telesnih tecnosti se menja u zavisnosti od ishrane. Ako jedete beli luk, ima sanse da se taj miris javlja zbog toga.Mart-a napisao:Htela sam da pitam sta je u pitanju kada se iz vagine siri "miris belog luka",najvise na to asocira. Posebno se oseti za vreme odnosa. Da napomenem da redovno obavljam licnu higijenu i to iskljucivo sa preparatima za intimnu negu. Nemam neke vece i vidnije simptome, sekret il sl. Odnose imam samo sa svojim partnerom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 5:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: "miris belog luka"
slazem se ista stvar kada jedem zacinjenu hranu crni,beli luk oseca se u sekretu nekome vise nekom manjedonka napisao:Stalno ili samo povremeno? Miris sekreta, kao i ostalih telesnih tecnosti se menja u zavisnosti od ishrane. Ako jedete beli luk, ima sanse da se taj miris javlja zbog toga.Mart-a napisao:Htela sam da pitam sta je u pitanju kada se iz vagine siri "miris belog luka",najvise na to asocira. Posebno se oseti za vreme odnosa. Da napomenem da redovno obavljam licnu higijenu i to iskljucivo sa preparatima za intimnu negu. Nemam neke vece i vidnije simptome, sekret il sl. Odnose imam samo sa svojim partnerom.
.pa pomozi i ti meniMart-a napisao:Bila sam kod ginekologa i rekao mi je da hoće to tako s vremena na vreme kad malo opadne imuni sistem. Al da nije to kao ništa zabrinjavajuce. Mislim, realno, ako je ginekolog rekao da nije nista, onda nije nista
4 Darko
Draga Mart-a,imam trenutno isti problem kao ti pa me zanima posle ginekoloskog pregleda koja terapija ti je bila prepisana?Nadam se da si sad ok. Pozdrav!!!