DZ STARI GRAD GINEKOLOGIJA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
millabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 2:42 pm

DZ STARI GRAD GINEKOLOGIJA

Post od millabg »

Mozete li da mi preporucite dobrog ginekologa u Dz Stari Grad? Trebalo bi da se prebacim u taj dom zdravlja i volela bih da izaberem dobrog dijagnosticara. Hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Evo za pochetak spisak svih koji rade kao ginekolozi u DZ Stari grad, i njivova godishta i adrese...

1. Vukotić - Pavlović Vesna Simina 27 1965
2. Đordjević Dragana Simina 27 1954
3. Milović Olivera Džordža Vašingtona 19 1966
4. Nauzerović Katarina Simina 27 1953
5. Plavšić - Mitrović Smilja Simina 27 1968
6. Ratković Slobodan Simina 27 1952
7. Štern Milana Simina 27 1948
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
millabg
Novi član
Novi član

HVALA

Post od millabg »

Hvala puno, ali vec sam na netu videla spisak zaposlenih lekara. Ovi podaci mi puno ne znace, visse bih volela da mi neko preporuci neku doktorku koja je dobar i temeljan dijagnosticar. To bi mi puno znacilo. Jos jednom, unapred hvala i pozdrav svima
Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

mogu samo da napisem da mi je dr dragana djordjevic ostavila los utisak. trebalo je da odem kod bilo kog ginekologa po uput za vezbe za trudnice i ona je radila tada... pogresila mi je termin,,,i sam pristup joj je bio malo neprijatan. ali, to je samo moj utisak koji sam mogla da steknem za nekih deset minuta i koji nista ne znaci ali ipak, nikada ne bih mogla da odem kod nje na pregled :)
Slika
MarijaČ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 11:19 am

Post od MarijaČ »

Ja imam samo reči hvale za ovaj Dom zdravlja. Od sveg srca Vam preporučujem doktorku K.Nauzerović, koja je sjajna, ljubazna, ima super kontakt sa pacijentom, i odličan je lekar. Isto važi i za doktora Ratkovića, koji radi ultra zvuk i mislim da je najbolji dijagnostičar od svih. Jedina je mana što je dok. Nauzerović i načelnik tako da je često zauzeta i dr. stvarima, i mislim da je dok. Ratković stoga podjednako dobar izbor.
Sve u svemu nećeš pogrešiti, za koga god se od njih dvoje odlučiš.
Inače pregledi se zakazuju, imaš tel. pa pitaj, ali izbegavaj ponedeljak jer su tada na rasporedu kod Nauzerovićke trudnice pa je gužva velika.
Uopšte celo odeljenje sjajno funkcioniše, a posebno savetovalište i škola za trudnice, koju vodi sestra Maja, jednom rečju bila sam zadovoljna a nadam se da ćete i Vi!
Pozdrav
millabg
Novi član
Novi član

Post od millabg »

Hvala puno. Poslusala sam Vas i zakazala kod dr Nauzerovic, tacno je da se duze ceka, ali primice me ovih dana. Sada bih Vas zamolila za jos jedan savet, nikada nisam radila pregled grudi, gde bih mogla da odem na pregled i kako pregled izgleda?
MarijaČ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 11:19 am

Post od MarijaČ »

Posavetujte se o tome sa lekarkom, nisam sigurna ali mislim da se moze obaviti u Domu zdravlja na petom spratu gde se radi i ultrazvuk uopšte, ali prethodno porazgovarajte sa njom! Sam pregled nije ništa posebno, ultrazvuk i klasičan pregled.
Javite se kad završite sa pregledom i da li ste zadovoljni
pozzz
millabg
Novi član
Novi član

hvala puno

Post od millabg »

Hvala jos jednom. U cetvrtak idem na pregled i javicu se :)
millabg
Novi član
Novi član

hvala

Post od millabg »

Bila sam i zaista i iznenadjena sam veoma prijatno, doktorka je jako ljubazna kao i kompletno osoblje. Otvorili su mi karton i zakazali za 2 nedelje. Nema guzve jer se zakazuju pregledi. Ali ultrazvuk, ne rade osim ako smatraju da ima osnove za to. Hvala jos jednom, za savet pri izboru lekara. :)
Duskica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Post od Duskica »

Ja mogu da pohvalim dr.Plavsic,veoma prijatna,a kolposkopija bezbolna!
Ejmi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 9:00 pm

Post od Ejmi »

Stadoste mi na muku sa temom. Ja sam kod dr Djordjevic, koja po guzvi i komentarima u cekaonici vazi za najbolju doktorku. Nisam zadovoljna ni najmanje, danas sam dozivela ponizenje da se na meni istresa. Naime u DZ se pregledi zakazuju oko deset dana unapred. Naravno, ko moze da predvidi da ce imati bakterijsku infekciju? Isla sam da pokazem rezultat brisa, iz tih razloga nezakazana. Sta reci, malo mi je problema u zivotu, pa mi jos fali da se nadrndane prebukirane doktorke dernjaju na mene. Nisam joj ja birala profesiju, i nisam iz zadovoljstva nego od muke dosla da joj oduzmem pet minuta. Ovo je sramotno.
millabg
Novi član
Novi član

pozdrav

Post od millabg »

LIcno mislim da je jako bitno da lekar ima prijateljski i ljubazan odnos sa pacijentom. Da se bilo ko istresa na meni... ja bih promenila lekara. I onako se potpisuje Ugovor o izboru lekara kao i o eventualnoj promeni lekara. Ako pacijent vec dodje zabrinut, najmanje sto treba da vidi je namrsteno lice. Malo ljubaznosti puno znaci...naravno obostrane. Pozdrav
Ejmi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 9:00 pm

Post od Ejmi »

Hhvala Mila, u pravu si. Naredni put kada budem pribranija insistiracu da je promenim. Ja sam ljubazna, sta vise potpuno sam bila skrusena zbog svoje situacije. Cini mi se da je smela da se istresa na meni upravo zato sto je videla da sam dobra zrtva koja se nece braniti. Stvarno me je potreslo. Pozdrav.
Odgovori