Osunchana al' za malo

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 6:10 pm

Osunchana al' za malo

Post od zub »

unapred se izvinjavam moderatorima i prisutnima ako sam temu postavila na pogresnom mestu

radi se o sledecem...
ovog leta odlucila sam se za solarijum jer necu moci na more.
to i nije krasno reshenje, znam, ali posluzice.

isla sam vec desetak puta i dobila lepu boju, ali sam primetila da je jedan deo u obliku kruga velichine manjeg dlana na donjem delu ledja ostao neosunchan??
u solarijumu ne koristim nikakve kreme i zastite, na kozi nemam nikakva gljivichna oboljenja i slichno, pa me zanima odakle sad to???? prethodnih godina nisam primecivala nista slichno jer nisam odlazila u solarijum, a na plazi je taj deo ledja prekriven kostimom.
da li je moguce da su lampe slabije u tom delu? ipak, kako je moguce da budu slabe tako da mi ostane krug na kozi? kako da resim ovo?
unapred hvala za svaki konstruktivan savet
M@rin@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2008 7:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M@rin@ »

Odgovor ne znam, ali znam da su i meni ostala dva mala kruga na zadnjici :D ali se ne vide od kupaceg. Mislim da je to jer bas na tom djelu lezis par minuta... nemam drugo objasnjenje. Jer mene je taj dio u solarimu malo pekao, kada sam izasla bilo je crveno, a kada sam stigla kuci vidim da je belo.
vita-147
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 4:47 pm

Re: Osunchana al' za malo

Post od vita-147 »

[quote="zub"]unapred se izvinjavam moderatorima i prisutnima ako sam temu postavila na pogresnom mestu

radi se o sledecem...
ovog leta odlucila sam se za solarijum jer necu moci na more.
to i nije krasno reshenje, znam, ali posluzice.

isla sam vec desetak puta i dobila lepu boju, ali sam primetila da je jedan deo u obliku kruga velichine manjeg dlana na donjem delu ledja ostao neosunchan??
u solarijumu ne koristim nikakve kreme i zastite, na kozi nemam nikakva gljivichna oboljenja i slichno, pa me zanima odakle sad to???? prethodnih godina nisam primecivala nista slichno jer nisam odlazila u solarijum, a na plazi je taj deo ledja prekriven kostimom.
da li je moguce da su lampe slabije u tom delu? ipak, kako je moguce da budu slabe tako da mi ostane krug na kozi? kako da resim ovo?
unapred hvala za svaki konstruktivan savet[/quote]

Ja sam dugo isla u solariju i nisam primetila nista cudno .. Ali vec je opste poznato da je on stetan i da se ne preporucuje .. Ja sma prestala da idem .. :-?
Odgovori