POMALO ZABRINUT!!!???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zaca87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2005 1:32 am

POMALO ZABRINUT!!!???

Post od zaca87 »

MUCI ME JEDNA STVAR.JA I MOJA DEVOJKA SMO PRE NEKO VECE IMALI TZV. INTIMNO MAZENJE.E STVARI SU MALO IZMAKLE KONTROLI I ISLI SMO DALJE I STIGLI DO TOGA DA SMO IMALI "KAO SEKS".ZAPRAVO JA SAM SA PENISOM PRISAO OD POZADI KOD NJENOG ANALNOG OTVORA STO JE NJU UZBUDILO ITD. MEDJUTIM KADA JE DOSLO DO MOJE EJAKUACIJE JA SAM GA IZVADIO ALI SAM EJAKUIRAO PO ILI BLIZU NJENOG ANALA,PA ME ZANIMA DA LI JE MOGUCE DA SE NEKIM SLIVANJEM DO VAGINE MOZE DESITI NEZELJENA STVAR.ONA SE ODMA NAKON TOGA OBRISALA ALI ME ZANIMA DA LI JE MOGUCE DA SE ISTA DOGODI?????UNAPRED HVALA.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Odakle si ga izvadio kada kazes da si samo prisao "analu" ? :D :D :D
violeta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od violeta »

Ka1 napisao:Odakle si ga izvadio kada kazes da si samo prisao "analu" ? :D :D :D
slatko se smejem zbog ovoga :D :D

a odgovor bi bio, da je trudnoca moguca i u tom slucaju, da je ejakulat bio u blizini ulaza u vaginu.
violeta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od violeta »

I jos da dodam: opreza nikad dosta, nema ni "igranja" bez zastite!
zaca87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2005 1:32 am

hvala

Post od zaca87 »

Malo sam se zbunio,ja zapravo nisam stavio u nju,nego na anal,pogresno sam se izrazio kod toga da sam "vadio" zapravo ja sam ga pomerio u nazad.Hvala na odgovorima.I jos samo jedno pitanje koje su sanse da dodje do oplodnje na taj nacin?Hvala
Odgovori