SLucajno sam naleteo na temu vezanu za izvesni VENOVIN. Moj otac ima probleme sa zakrcenjem donjih ekstremiteta i u jednoj od apoteka su nam rekli da mozda proba, pored vec prepisane terapije, i venovinom. Medjutim, obzirom da sam zavrsio neke hemijske skole, trazio sam na uvid specifikaciju preparata od proizvodjaca, na sta su mi odgovorili da tako nesto nemaju i da ce traziti da im proizvodjac dostavi.
Za nekoliko dana sam opet otisao do iste apoteke gde mi je ista apotekarka odgovorila da tako nesto ne postoji (specifikacija). "OK, al dajte mi onda da pogledam da je taj preparat upste dozvoljen za prodaju i za upotrebu, ko mi garantuje da nema u sebi, recimo, samo navodim primer, gluten (setite se Kine), sta sadrzi u sebi, da li sme da se kombinuje sa ovim, sa onim... I, na krajukrajeva, ko meni, ili bilo kome drugom, uopste garantuje za taj proizvod? Opet neki Dr Dabic, Dr Mengele....)
U drugoj apoteci opet ista prica....
Zato pozivam izvesnog VENOVIN clana, koji je satro samo "korisnik" tog preparata, da mi navede barem jednu relevantnu instituciju u zemlji koja je dala odobrenje da se ovaj proizvod uopste i stavi u promet, a ne, radi licne zarade, prodaje ljudima koji stvarno imaju problem, kojekakve "isceljuce" preparate.
Pozz
Sale
Cudan problem sa Venovinom
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 10:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja Vam garantujem Sasa, slobodno, ukoliko Vas otac ima problema uzmite Venovin, meni je pomogao kod slabe cirkulacije ,tacnije hladne su mi bile noge, i reguliso mi je krvni pritisak! Preporucio mi ga je cuveni prof. akademik gospodin Pejcinovic (dr Lekovitog bilja). Tako da slobodno mozete da koristite preparat!
P.s. ukoliko trazite specifikaciju obratite se proizvodjacu ili distrubuteru.
P.s. ukoliko trazite specifikaciju obratite se proizvodjacu ili distrubuteru.