DA LI JE DOVOLJNO??

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
zaca87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2005 1:32 am

DA LI JE DOVOLJNO??

Post od zaca87 »

Vidite ovako imam devojku sa kojom treba ovih dana da spavam tj. da imamo odnose.Pa me zanima jedna stvar da li ce nas seks biti uspesan ako se uzme u obzir duzina mog penisa od oko 15cm+-.Mi smo do sad imali tzv. intimna mazenja,i slicno i ona je rekla da je sve ok tj. da je zadovoljna sa penisom zapravo velicinom.Ja sam u nedoumici i ne znam da li je to dovoljno?!! Unapred hvala.
drarko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 12:15 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od drarko »

Ne, to nije dovoljno, ispod proseka je.
Moras da nadjes nekakvu futrolu pa da se produzis.
bratislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm

Samo opusteno !

Post od bratislav »

Slazem se sa Drarkom,ali mislim da to i nije veliki problem, sve ce se to srediti, pre ili kasnije, tako...bez brige :lol:
Vazno je i to da je devojka zadovoljna... :wink:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Da li ste vi poremeceni? Sta govorite to coveku???????????
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Zaco, nemoj da si lud i da slusas ove kret..e, ti si potpuno normalan muskarac sa potpuno normalnim polnim organom! Uzivaj brate u seksu!!!
bratislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm

Post od bratislav »

--------------------------------------------------------------------------------

Zaco, nemoj da si lud i da slusas ove kret..e, ti si potpuno normalan muskarac sa potpuno normalnim polnim organom! Uzivaj brate u seksu!!!
Prijatelju, misli o onomesto pises... :o
Zaco, ne zelim da te plasim, naravno da treba da uzivas u sexu, pogotovo ako je prvi put...ali kada stignes posavetuj se sa nekim lekarom...za svaki slucaj.Pozdrav! Srecno !
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Ma ti si bre poremecen covek koji istog momenta treba da popije ban!!! Nemas druga posla nego da dolazis na ovakav forum i da ljudima bez razloga nabijas komplekse!!! Sram te bilo bre!!!
Zaključana tema