Problemi sa bubregom

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
veljar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 12:48 pm

Problemi sa bubregom

Post od veljar »

Pre mesec dana je doktor koji vodi trudnoću mojoj supruzi ustanovio da nesto nije u redu sa bebinim bubregom ultrazvucnim pregledom. Naravno preplaseni otisli smo na jos 3 mesta i ostali nisu videli taj problem. Taman smo malo odahnuli ali dosao je dan za novi redovni pregled. Posto smo predocili rezultate jednog zvucnijeg od ostala tri pregleda doktor je ponovo pregledao moju suprugu uz prisustvo kolege koji se moram priznati slozio sa doktorom. ... doduse posle sugestije.

Preostaje nam da odemo na jos X mesta i izvrsimo jos X pregleda. Razmisljam i ne znam sta ću sa tim pregledima. Ne znam da li sebi mogu da kazem: "8 doktora je reklo sve je u redu 2 da nije u redu, ovi aparati su noviji oni su stariji, ovo je dopler ono je 4d ..."

Zena mi ulazi u 8 mesec i ne mogu da dozvolim da ovo prezivljava. Ne mogu da dozvolim da trpi konstatacije tipa: "Nema bubrega", "Ako i ima funkciju nije u redu" itd. pa sve do Bubrezi B.O.

Najvise od svega ne mogu da istrpim nedostatak pisane reci: nalaza, uputa itd. Sve se svodi na usmeno ili neke ceduljice sa po dve reci.

Ne znam ni sto pisem ovo ovde sad jer ne znam ni sta bih sa savetom ako ga i dobijem.

Mozda da sumiram ovo gore jednim pitanjem:

Na koliko jos i kojih pregleda da odem da bih dosao do statistike koja moze da nas umiri?
Odgovori