Apikotomija - bezbedna i sterilna u BGu? hitan savet
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 22, 2008 1:30 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Apikotomija - bezbedna i sterilna u BGu? hitan savet
Treba mi pomoc i savet! Moja 46ica nema zivac, ali ima proces, 9 godina me nikad nije zabolela. resim ja da menjam plombu pre mesec i po dana, i zubar kaze da je to u redu, promenim plombu i tu krece moj pakao. mnogo bola i nimulida. ja mam visok prag bola, ali ovo je bilo strasno! bas u tom periodu sam bila na 2 dana u italiji, otisla kod svog tamosnjeg prijatelja i zubara, kaze covek ovo moze da se ocisti nije nista strasno, na zalost nisam mogla da ostanem da mi on to uradi. ali u BGu bi svi da ga vade! Na zalost nemam vizu vise pa ne mogu van srbije. Pre 2 nedelje je vilica otekla, pa je zubar otvorio zub i sad mi je bolje. nema bola, gnoj otice, ali ja ne zelim da ga vadim. na snimku od pre mesec dana imam zatamnjenje u dnu na jednom kraku korena (ako sam ovo dobro objasnila) ne znam da li je sad situacija gora, ali sta da radim? da li moze da mi pomogne apikotomija? i ako moze gde to valjano u sterilnim uslovima moze u bgu da se uradi? hvala puno!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 1:01 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Gdjice predpostavljam da reklama na ovom forumu nije dozvoljena. javite mi se na mail. Nemojte NIKAKO izvaditi zub bez vishestruke konsultacije. Mozda i apikotomija moze da se izbegne. Vas prijatelju u I verovatno je u potpunosti bio u pravu
There are painters who transform the sun into a yellow spot, but there are others who with the help of their art and their intelligence, transform a yellow spot into the sun.Picasso