vantelesna-cene
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 10:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
vantelesna-cene
interesujeme dali neko zna koliko je sve zajedno sa lekovima vto.radila sam laporaskopiju prosle god.u ovo vreme i sad sam morala ponovo posto su mi oba jajovoda ostecena i doktor predlaze vantelesnu jer kaze da prirodnim putem nepostoji mogucnost da ostanem trudna.trazi mi od 8 do 10 hiljada dolara za sve,ali sam ja cula da ako imas problem sa jajovodima kao i ja da ti to drzava placa.u canadi to mozda nevazi,ako nesto neko zna ili ima iskustva neka mi pise.pozdrav svima
Ne znam kako je u kanadi, ali ovde sve zavisi od problema koji imas, metodu koju radis, i kolicine lekova koje ces da uzimas...
ja znam samo kolike su cene u Jevremovoj, za druge klinike ne znam.
Cena ICSI je 2000 eura + lekovi (a lekovi ti izadju racunaj 1000 eura, kod nekog manje a kod nekog vise, a opet zavisi koji koristis diferelin ili suprefact(diferelin je skuplji) pa da li koristis Gonal(skuplji) ili menopur)
Cena IVF je 1500 eura = lekovi.
ja znam samo kolike su cene u Jevremovoj, za druge klinike ne znam.
Cena ICSI je 2000 eura + lekovi (a lekovi ti izadju racunaj 1000 eura, kod nekog manje a kod nekog vise, a opet zavisi koji koristis diferelin ili suprefact(diferelin je skuplji) pa da li koristis Gonal(skuplji) ili menopur)
Cena IVF je 1500 eura = lekovi.