Pozdrav za sve na ovom forumu...
Imam 29 godina i nisam imala nekih zdravstvenih problema do sada osim sto sam prije vise od godine dana odstranila zucnu kesu zahvatom zvanim laparaskopija..Sve je proteklo ok jedino nakon mjesec dana sam jednu noc osjetila zarenje u prsima ali posto sam zdravstveni radnik nisam se pretjerano uzbudjivala oko toga pa sam otisla kod ljekara.Pritisak je bio ok,nalazi krvi ocajni mozda kao posljedica vec pomenute operacije.Nalaz ekg pokazuje dinamicke promjene zbog cega me salju u bolnicu gdje sam zadrzana na ispitivanju 5 dana,za to vrijeme u ranicitim vremenskim intr.uradjeno 8 novih ekg od kojih ni jedan nije pokazao nista,na monitorima sam provema 72 sata ni oni nisu pokazali nista neobicno.Uradjen i eho koji je bio uredan i normalan.Nakon 5 dana i uradjenog stres i tredmil testa otpustena sam kuci bez lijekova jer nije pronadjeno nista sto bi ukazivalo na poremecaje,moja tvrdnja je da je sestra prilikom uzimanja prvog napravila gresku jer sam se ja pomjerala ai nosila sam brus...Ponekad imam probadanje na desnoj strani a vec od prije imam problem na lijevoj strani ledja...Da napomenem nema porodicne historije a i vazno je to da sam 127 kg teska visoka 177 cm...Znam da trebam smrsati ali me zanima nakon ovoga dali bi trebala posjetiti kardiologa ponovo.....