PITANJE

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
somebody9311
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 6:06 pm

PITANJE

Post od somebody9311 »

E ovako. Imam nekolicinu mladeza po ledjima i jedan koji mi smeta a taj se nalazi na glavi prekriven kosom. Smeta mi za vreme sisanja i cesto se desavaju nezgode iako unapred upozorim frizera. Mladez je crn i poveci je. Pored toga imam jos nekolicinu mladeza na ledjima i jedan na stomaku. Svi su crni i i stvaraju mi problem tokom leta jer mi je dermatolog rekao da se nesmem suncati. Pa me zanima gde se moze izvrsiti odstranjivanje tih mladeza...koliko kosta odstranjivanje jednog 8mm precnika..
Hvala unapred.
domacica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 03, 2008 11:07 am

Post od domacica »

Ja ti ne preporučujem skidanje mladeža,jedino ako je baš,baš potrebno. Čula sam da je opasno.Ako sa odlučiš da to ne radiš znaj da se oni bar ne vide toliko. Ja imam većih (NEREŠIVIH) problema.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Institut za kozne i venerichne bolesti u Dzordza Vashingtona!

NIKAKO U PRIVATNE ORDINACIJE!

Otidji kod bilo kod dermatologa i dobicesh mishljenej da li da ih otklanjash ili ne!
Za mladeze koji su na kritichnim mestima, prevojima, ili nmestima gde se chesto povredjuju se preporuchuje da se otklone nego da se konstantno povredjuju i povecavaju!

A otlanjanje ce ti se uraditi ambulantno, dobijesh kremice za mackanje tog dela gde je bio mladez!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

somebody9311imas dosta tema o mladezima u topicu ,dermatologija-kozmetologija,.Bitno ti je da pronadjes dobrog dermatologa,konsultuj se sa njim o uklanjaju mladeza koje stalni kacis,koji su na nezgodnim mestima .Ove ostale sumnjive mladeze pregledaj dermoskopijom i prati ih na svakih 6meseci.Skinula sam neke mladeze hirurski a neke radiotalasima privatno za par sekundi,naravno uradili su mi i hp i sve je ok
Odgovori