NADOGRADNJA!!!!!VELIKI PROBLEM

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dejoflojd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 1:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

NADOGRADNJA!!!!!VELIKI PROBLEM

Post od dejoflojd »

Zovem se Dejan 1985god. sam molim sve hirurge da mi pisu jer godinama vucem problem i ljudi mi se ismijavaju! u pitanju je jedinica gore lijevo,zub je popravljan vise puta (3-7) i kad se vise nije imalo sta brusiti jedan od doktora mi je rekao da trebam staviti klin.Sto je i uradjeno, i to je bilo neko vrijeme ali se zub runio s vana posto je bilo 5% zuba a 95% plombe! I drugi doktor kaze mora navlaka, sto i uradimo,obruseno sve stavljen je siljak ili taj sarafcic sto drzi navlaku proba zuba, dodji za 2-3 dana i gotovo! Par dana sam bio sretan posto sam se dugo patio sa tim zubom ili nisam resio problem!
Desni iznad zuba su upaljene sekret(gnoj) izlazi iz zuba ,uzmem cajeve i ispiram ,smiri se dan dva i opet isto! sad neznam dali je taj klin izvadjen (mislim da nije ) jer nije mi puno diran korijen, u medju vremenu mi i otpadne nadogradnja i odem doktoru i objasnim mu sve ! kaze idi slikaj ! uslikamo zub i odnesem snimak , kaze doktor da vidi sjenu kao to je plomba ili sl...neznam tacno i kao to je dobro nema potrebe otvarati koren samo mi napravi novu navlaku i gotovo!!Ja mu kazem da imam odvratan zadah iz usta , i on me poklapa kao to ti zeludac nije u redu! PROBLEM OSTAJE, ZADAH IZ USTA JE I DALJE PRISUTAN I TRAJE VEC 7 GOD. JA RADIM SA LJUDIMA I IMAM BLISKI SUSRET, JER SAM U TRGOVINI I VEC MI JE PAR PRIJATELJA SKRENULO PAZNJU NA TO!!!!! MOLIM VAS ZA POMOC!!!!! ONDA SAM POCEO ISKASLJAVATI neke male zute kuglice i grla koje su velicine rize i koje imaju odvratan miris :cry: :cry: ..izvadim bris nosa i grla kad imam i gljivice!!!! BOLI ME GLAVA CESTO,I NEPCE IZNAD JEZIKA ILI NEBO(IZA JEDINICE PREMA)GRLU MI JE UPALJENO I PECKA ME!! OBISAO SAM 1.000000 DOKTORA ,SINUSITIS DADNU MI NEKE TABLETE, MOZDA SE MALO ZATISA I NISTA!!
I DALJE ZADAH PRISUTAN !!

MOLIM ZA POMOC!!!!!!!
Odgovori