Sekret, crvenilo i peckanje???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Anche
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2008 7:36 am

Sekret, crvenilo i peckanje???

Post od Anche »

Moram unapred da se izvinim ukoliko postoji ova tema, ali volela bih da sa vama podelim jedan problem i da cujem vasa iskustva i misljenja!

Dakle, pre 3 nedelje mi je javio gust belicasto-zuti sekret bez mirisa. Prevrtela sam po internetu sta bi moglo da bude, ali nisam nasla nijedan zadovoljavajuci odgovor... Posto mi nije smetalo, poverovala sam da nije nista strasno. Medjutim, posle 3 dana, javilo mi se crvenilo u predelu izmedju vagine i anusa, i peklo me je pri mokrenju i na dodir. Pomislila sam da je Candida albikans, ali sam vrlo brzo odbacila tu mogucnost obzirom da mi se sekret povukao. Onda se javio ponovo pre nedelju dana, bez peckanja i crvenila. Otisla sam kod ginekologa u stud polikliniku, kod doktorke Slavice Kazic. Konstatovala je Colpitis i prepisala mi Canesten 3 vaginalete. Koristila sam ih po uputstvu i trebalo bi da odem u petak na kontrolu vaginalnog sekreta. Medjutim, crvenilo i peckanje su se sinoc ponovo javili...
Cemu su sluzile te vaginalete ako meni nije bolje i sta bi ovo moglo biti. Cim sam uvidela da se vratilo, poslala sam i decka na pregled... Da li sam dobro ucinila sve dosad? I da li da koliko sutra odem na pregled vaginalnog sekreta...?????

Hvala vam unapred i izvinite ako sam ponovila temu koja vec postoji!!!
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Dr Kazic odredjuje "dijagnoze" bez ikakvog brisa i analiza. Vaginalete prepisuje napamet, pa stoga nije ni cudo da ti nisu pomogle. Ako ne mozes da ides kod privatnog ginekologa, bar promeni lekara na polikilinici. Dr Obradovic je dobar, a isto sam cula i za Dr Anđelu Petrović-Milinković.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

P.S. Na uzimanje brisa svakako idi, bar ces saznati koju infekciju konkretno imas, a sa rezultatima idi kod drugog lekara.
Anche
Stalni član
Stalni  član

Post od Anche »

Hvala puno na brzom odgovoru... Kod privatnog ne mogu da idem... Nemam bas budzet za to, pa se snalazim... Znaci da menjam odmah doktorku? Dobro, onda cu da promenim...
Anche
Stalni član
Stalni  član

Post od Anche »

Samo jedno pitanje... Ako je vec takva situacije, znate li mozda nekog dobrog urologa kako bi decko otisao kod nekog dobrog...?
Odgovori