Veliki problem i potrebno hitno resenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
siliconsoul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 10, 2005 4:49 pm

Veliki problem i potrebno hitno resenje

Post od siliconsoul »

duze vreme sam u vezi sa deckom kojeg mnogo volim ali kad dodjemo do sexa,od toga nista ne bude posto ja urlam od bolova.s mojim himenom se nista ne desava.to je dovelo do toga da je veza napola gotova za sta krivim,naravno,samo sebe.negde u novinama sam citala o tome da moze himen da se,u najobicnijem Domu zdravlja,kod sopstvenog ginekologa,malo zasece tj odsece bez anestezije pa je moje pitanje da li je to stvarno moguce,da li ja to mogu da trazim od svog ginek. jer stvarno ne mogu i ne zelim da trpim bol?do odgovora cu nestrpljivo cekati....Unapred veoooma zahvalna.... :oops:
jelena26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 01, 2005 11:30 am

Post od jelena26 »

Jedan laicki savet...

Za ginekologa nemam pojma, to moze neko strucan da ti odgovori. Sigurno postoji mogucnost da se problem himena resi 'alternativnim' putem samo je pitanje koliko je to neophodno posto je veoma cesto problem ne u anatomiji vec u glavi.

Mnoge devojke imaju problema sa bolovima. Ja sam pokusavala nekoliko puta dok mi nije uspelo, kao i dosta mojih drugarica. Osetis bol, sledeci put se uplasis pa se stegnes i onda samo povecavas sanse da ce te jos vise boleti, sledeci put si jos i isfrustrirana zato sto ti ne ide pa ti je jos teze, isfrustrira se i decko pa pocne da vrsi pritisak. Nije sex samo penetracija, mozete da uzivate na druge nacine dok i dalje pokusavate. A uspece, kad-tad.

Inace za vezu i sex je potrebno dvoje i ne treba da krivis samo sebe. Pitanje je koliko decko ima strpljenja i iskustva i da li te je uopste uzbudio kako treba. Postoji prilicna razlika izmedju 'uzbudjena sam, pusticu te da probas, mozda nece toliko boleti' i 'uzbudjena sam i hocu to da uradis, bas me briga sto ce da boli' :).

Srecno!
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

potpisujem jelenu26 u potpunosti
meni se desavalo cak i kasnije da cak nisam mogla uopste da se opustim sa svojim sadasnjim muzem u pocetku, ali zahvaljujuci njegovom strpljenju i ljubavi sve se resilo :D
Odgovori