Promena boje usnice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
LivijaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 26, 2008 3:26 am

Promena boje usnice

Post od LivijaM »

Primetila sam da mi se promenila boja oboda usnice (tamno braon, kao jako osuncano i ispucalo) i zabrinula se. Trenutno mi je nemoguce doci do lekara, bar jos nekih 10 dana :( Imam 35 godina, u poslednje dve kuburila sam sa Candidom i izgleda da sam je opet navukla (osecam i svrab na cmaru :( sto pre nije bio slucaj), lecili smo se i suprug i ja, nisam nikad imala ozbiljnijih problema. Imamo 3 dece.
Znate li sta bi to moglo da bude? :-?

Hvala unapred.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Moguce je da si trudna! To je jedan od simptoma trudnoce. Meni su odmah promenile boju, potamnele totalno!
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
LivijaM
Novi član
Novi član

Post od LivijaM »

Blonde napisao:Moguce je da si trudna! To je jedan od simptoma trudnoce. Meni su odmah promenile boju, potamnele totalno!
Hvala Blonde. Ne verujem da je moguce, imam Mirenu i nemam nikakvih simptoma :-?
nevenka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nevenka »

Idi na sajt www.prima-ginekologija.com odgovorice ti doktor ginekolog,moze biti infekcija humanim papiloma virusom ili pak nesto drugo,sve ce ti lepo reci strucno doktor, sto je najbolje
LivijaM
Novi član
Novi član

Post od LivijaM »

nevenka napisao:Idi na sajt www.prima-ginekologija.com odgovorice ti doktor ginekolog,moze biti infekcija humanim papiloma virusom ili pak nesto drugo,sve ce ti lepo reci strucno doktor, sto je najbolje
Hvala, idem :D
Odgovori