Molim Savjet! -Zubobolja!

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
_ErRoR_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim Savjet! -Zubobolja!

Post od _ErRoR_ »

Prilikom nedavne nagle pormjene temerature sam poceo osjecati bol u desnima, al bol se prebaciva sa zuba na zub, dakle 2-3h me boli jedan zub, a onda pređe na drugi! (rodbina veli upala :S )Kako sam imao jedan blago pokvaren zub (krenuo se kvarit) otisao sam stomatologu i popravio taj zub i on mi dao tablete "Knavon" (ak se ne varam) protiv bolova! No dobro 5 dana nakon popravka zuba taj isti zub i dalje boli kao i ostali... zatim sam jezikom pronasao da ne mjestu na kojem je bio nekada zub (koji je izvađen) ima komadic zuba ostao u korijenu pa sam pomislio da taj djelic zuba uzrokuje bol! Pa se mislim da li da idem kod stomatologa i rijesim to, al pomalo se plasim kako ce da to izvadi.... I zanima me ako ne mogne to normalnom metodom da se odstrani jel ide operacija ili sto vec ?
mrs***
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 2:07 am

Post od mrs*** »

To moze najnormalnijom metodom cvadjenja da se izvadi dobije se anestezija i resen problem zacas izvadjeno i ne boli nista idi obavezno kod zubara da to izvadi jer moze infekciju taj ostatak d aizazove!
mia_82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 28, 2008 10:46 am

Post od mia_82 »

upravo tako, izvadi to sto pre i resi se muka. mozda imas i problema sa desnima, pa nek ti stomatolog pregleda. pozz!
Odgovori