Grudvice po stomaku

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
aleksa3811
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:08 pm

Grudvice po stomaku

Post od aleksa3811 »

Pozdrav svima. U predelu stomaka, sa leve i desne strane u visini pupka, pojavile su mi se neke podkozne gudvice od kojih su neke vece a neke manje i razlicitog su oblika, neke su okruglije a neke duguljastije. Izgleda kao da mi je neko stavio male kapsule ispod koze na dubinu od 5-10mm. Ne bole me ako ih ne diram, nema crvenila. Kada se istezem postaju mnogo uocljivije. Primetio sam da se skoro jedna pojavila i na ruci, tj. na unutrasnjoj strani bicepsa. Imam 30 god, bavim se sportom i mislim da ih imam od svoje 15 godine ako ne i duze stim sto im je broj bio manji. Sad ih ima oko 15. Ranije nisam toliko obracao paznju na njih ali u zadnje vreme sam se zabrinuo sta bi to moglo da bude. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Pregledaj mapu limfnih nodusa u telu pa ako je na tom mestu idi kod dr da se pogleda, mozda su nodusi uvecani!

Slika
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
aleksa3811
Novi član
Novi član

Post od aleksa3811 »

Imam ih u predelu gde pise Spleen ali i sa jedne i sa druge strane stomaka. Takoreci , ispod oba plucna krila. Cemu uzvicnik na kraju tvog odgovora? Znaci li to da nije bas bezazleno?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Uzvichnik? Jednostavno tako kucam, ne koristim puno tachku! :lol:

Idi kod dr opshte prakse da to pogleda! Mozda je neka upala u pitanju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
aleksa3811
Novi član
Novi član

Post od aleksa3811 »

Otici cu u svakom slucaju. Jel moguce da upala traje godinama? E da.. ljubim te nemoj vise uzvicnike da koristis. Danas mi nije bilo dobro zbog tvog nacina kucanja. :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Teshko se menjam! Sorry!

:)
Odgovori