Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pozdrav svima. U predelu stomaka, sa leve i desne strane u visini pupka, pojavile su mi se neke podkozne gudvice od kojih su neke vece a neke manje i razlicitog su oblika, neke su okruglije a neke duguljastije. Izgleda kao da mi je neko stavio male kapsule ispod koze na dubinu od 5-10mm. Ne bole me ako ih ne diram, nema crvenila. Kada se istezem postaju mnogo uocljivije. Primetio sam da se skoro jedna pojavila i na ruci, tj. na unutrasnjoj strani bicepsa. Imam 30 god, bavim se sportom i mislim da ih imam od svoje 15 godine ako ne i duze stim sto im je broj bio manji. Sad ih ima oko 15. Ranije nisam toliko obracao paznju na njih ali u zadnje vreme sam se zabrinuo sta bi to moglo da bude. Hvala unapred.
Imam ih u predelu gde pise Spleen ali i sa jedne i sa druge strane stomaka. Takoreci , ispod oba plucna krila. Cemu uzvicnik na kraju tvog odgovora? Znaci li to da nije bas bezazleno?
Otici cu u svakom slucaju. Jel moguce da upala traje godinama? E da.. ljubim te nemoj vise uzvicnike da koristis. Danas mi nije bilo dobro zbog tvog nacina kucanja.