dijabtes i depresija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
dijabtes i depresija
otkad imam dijabetes cesto mi se javljaju depresije,mnogo sam nervozniji ,i mnogo se vise znojim;da li je to povezano sa dijabetesom,da li neko ima slicna iskustva
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm
Zdravo Mary, drago mi je da si se ponovo ukljucila, nadam se da si se oporavila malo...Depresiju imaju i oni koji nisu dijabeticari pa stoga nije znacajno vezana za dijabetes, ako pogledate s druge strane, antidepresivi su od pomoci kod neuropatije pa ako ih uzimate imacete i neke koristi od njih u tom smislu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa mene je i ranije hvatala depresija ali sam nekako, ne znam ni sama kako, uspevala da se izborim sa njom! Mada kad god pocnem da radim profil ili se zamislim nad sobom upadam u gadnu depresiju, ali sad neznam kako da se iz nje izvucem!
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Ja se uopste vise ne uzbudjujem, vec godinama, zbog rezultata koji mi pokaze samomerac. Shvatila sam da to nema svrhe. Secer ce se stabilizovati, to je sigurno, veoma brzo. Ako se desava suprotno, onda vise stvar nije do moje samokontrole, vec postoji neka upala, premor, prehlada i sl. Znam da nije lako, ali probaj da te rezultati mnogo ne uzbudjuju (ako inace radis sve kako treba) 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 1:42 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
- Kontakt:
Desava se i meni to, ali nasla sam koliko toliko prirodni lek, pustim neku zescu muzikicu, isplacem se dobro, otprilike za jedno manje jezerce
i prodje ili jednostavno muziku zamenim odlaskom u setnju obicno u planinu jer mi je odmah iza kuce sa dodatkom iz prethodnog primera i depresija nestaje za 20 min.

Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.