Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Cula sam da spermatozoidi "zive"72sata,i da ukoliko se pokusalo ostati u drugom stanju jedan dan,da je moguce da se to desi i u narednih 72sata iako se nemaju odnosi tih dana?hvala
hvala.mi zelimo da ja ostanem u drugom stanju,ali sam se toliko stvari naslusala,da vise ne znam ni sta znam ni sta ne znam,samo sam puna tonu pitanja!
hvala.mi zelimo da ja ostanem u drugom stanju,ali sam se toliko stvari naslusala,da vise ne znam ni sta znam ni sta ne znam,samo sam puna tonu pitanja!
Pa nema shta da se naslushah ili ne, jednostavno izkoristi internet za pretrazivanje tema koje te zanimaju, nemoj da slushash nestruchne ljude vec lepo ukucaj na google spermatozoidi, oplodnja, itd i idi na sajtove koji daju konkretne informacije!
Wikipedia ce ti mnogo pomoci!
I sta te briga shta ko pricha o tebi i svemu shto te zanima, morash TI sama da se edukujesh o nekim chinjenicama anatomsko fizioloshkim kad je u pitanju tvoje telo i telo svog mushkarca!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.