porodilište Zemunske bolnice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
magnolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2008 7:06 pm

porodilište Zemunske bolnice

Post od magnolija »

Planiram da se porodim u Zemunskoj....termin je sve bliži :lol:
kakve su Vam iskustva iz ove bolnice?
Ja sam za sad naišla na vrlo raspoloženo osoblje, sestara pa sve do divne doktorke.
Uskoro, a možda već i jeste, otvoreno renovirano odeljenje.
Da li znate proceduru za epidural kod njih i koja je cena usluge?
Da li smatrate da treba da častim lekara i anesteziologa i koliko, stvarno mi je ne prijatno i nemam koga da pitam, šta bi bilo naj korektnije?

Unapred hvala od nas dvoje :D
magnolija
Stalni član
Stalni  član

Post od magnolija »

...niko mi nije odgovorio :( :cry:
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

desava se, ja, na zalost, nisam iz bgd-a pa ne znam...
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Najskuplji je Front, imaju cenovnik za epidural + anesteziolog....
Epidural u frontu oko 10 000,oo dinara + oko 3-4000 za anesteziologa+ prisustvo oca....Svi drugi su , ako sam dobro upamtila, znatn jeftiniji, možda čak i zemunska najjeftinija. Sećam se da je bilo bitne razlike u ceni, u odnosu Front--------------pa, svi ostali.
Pre par meseci bilo je na Tv-u, cenovnik epidurala u našim porodilištima, koliko se sećam Zemunska i i Gradska bolnica, na Zvezadari, su definitivno najjeftinije.... Npr. Front naplaćuje i prisustvo oca u sali , tokom porođaja...koliko se sećam nije jeftino....Kada god sam nešto svraćala do Zemunske bolnice, stvarno su mi ostavljali svi ok utisak...

Ako smo zadocnili sa odgovorom, i bebac već došao, želim vam svako dobro i sreću!
Ludjakinja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm

Post od Ludjakinja »

A zna li neko kakve su cene za carski rez?
I da li se to placa u slucaju da nije samoinicijativan vec neophodan?
I koje porodiliste izabrati za CR?
Slika
magnolija
Stalni član
Stalni  član

Post od magnolija »

Bebac samo što nije, a ja još nemam prave podatke.
Zvala sam porodilište , gledala na sajtu i nikakve informacije javno ne daju!!! Samo lično!!! Idem od nedelje, a nadam se da će do tad da bebac miruje, i valjda ću sve saznati!
Koliko znam za carski rez, on se ne plaća, jer on dolazi u obzir samo ako doktor donese takvu odluku jer je beba ili mama ugrožena, nema dilatacije posle dugih kontakcija tj. beba se muči, zamućena plodova voda, prevelika beba ili je krenula karlično!!!
veliki pozdrav od nas dvoje :) :D
Odgovori