molim pomoc - noni, ekomer i aloe vera
molim pomoc - noni, ekomer i aloe vera
Pozdrav svima.
Molim za pomoc, hitno mi je potrebno.
1. da li smem da kombinujem sve navedene preparate?
2. ima li smisla kombinovati sve?
3. da li smem da kombinujem sve navedeno u sklopu hemoterapije?
Re: molim pomoc - noni, ekomer i aloe vera
Moja majka je pila sve to,ekomer za podizanje leukocita za vrema hemioterapije,a noni sa alojom za imunitet.Bilo joj je dobro,nije skodilo,i jos mnogo toga je pila jer je verovala u sve sto bih joj smuckala. Nazalost,pomoci nije bilo,nije operisana,otkriveno je u julu prosle godine kada je vec bio IV stadijum sa metastazama na jetri,debelom,tankom crevu...preminula je 16.avgusta,izgubile smo borbu s opakom bolescu i ja sam neutesna. Srecno,borite se...gandra404 napisao:Pozdrav svima.
Sok od cvekle je odlična stvar za imunitet ali mislim da ga nema potrebe kupovati već sami pravite u sokovniku (doduše morate kupiti malo bolji sokovnik jer je cvekla tvrđa od ostalog voća i povrća) i uz cveklu radi boljeg ukusa i naravno većeg sadržaja vitamina dodajte šargarepu i iscedite limun u tu kombinaciju. Meni supruga to već dosta dugo sprema i mogu vam reći da mi je dosta popravili krvnu sliku, inače i sam idem na HT koju na sreću odlično podnosim. i još jedna stvar tako napravljen sok nemojte ostavljati dugo da stoji već ga trebe popiti u nekom kraćem vremenskom roku (koliko prija osobi koja ga pije)dm86 napisao:moja teta pije to sve i ne smeta joj. pije i prirodni sok od cvekle. malo je skuplji ali je najbolji za krv pogotovo dok traju hemoterapije
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam pila domaću aloju,pila sam i sok od cijeđene cvekle,mrkve,narandže i jabuke.Sok se mora popiti odmah,jer oksidira.Mislim da mi je pomoglo kod krvne slike.Poslušala sam i dobrog prijatelja,pa sam i maslinovo ulje pila dok sam primala HT.Po jednu supenu kašiku na prazan stomak.gandra404 napisao:Pozdrav svima.
Ako može nekome pomoći,dok sam primala HT,tj.na krevetu,u toku primanja iste,ćitala sam,samo da ne razmišljam.Najgore je pustiti misli ,svašta ti padne na pamet i onda bude još teže.Ali,imala sam sreću,liječena sam na VMA.Tamo još uvijek bolesnika gledaju kao čovjeka,a ne kao broj.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Gandra,nemoj da ti bude teško napraviti svaki put novi sok,jer u protivnom,mislim da nema koristi od toga.Ja sam pila samo ujutro po jednu čašu od 2dl,mislim da je to dovoljno.Takođe,jela sam svo voće i povrće,crveno i narandžasto.Meni je odgovarao sok od paradajza,najbolje domaći,ali ja sam pila i NEXT.Malo je začinjen,ali meni je godio.Najvažnije od svega je da mama redovno ide na kontrole,da bude disciplinovana,ali i da vrijeme provodi sa pozitivnim ljudima,a ne sa onima koji dođu da je oneraspolože.Od srca vam želim da pobijedite,a možete,samo ako dovoljno jako želite.Pozdrav.Ako te još nešto interesuje,slobodno pitaj.Par dana neću biti tu,ali odgovoriću kad se vratim.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Pa nije baš uvek tako. Bio sam dva puta na VMA, prvi put prošle godine i imam sve pohvale za taj put. tada sam plaćao u kešu jer uput nije bilo moguće dobiti. Pre 3 meseca sam bio ponovo, ovaj put na uput ali ne mogu reći da sam baš zadovoljan nazovimo to "uslugom". Dakle da ne generalizujemo baš toliko stvari.evo mene napisao:gandra404 napisao:Pozdrav svima.
...
Ali,imala sam sreću,liječena sam na VMA.Tamo još uvijek bolesnika gledaju kao čovjeka,a ne kao broj.
Stoji da su dobra ustanova i da imaju vrhunske doktore ali pažnja koju vam posvećuju ipak zavisi od mnogo faktora.