Davanje injekcija za VTO-ko i gdje daje pacijentu!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
njaka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Davanje injekcija za VTO-ko i gdje daje pacijentu!!!

Post od njaka »

Postovani forumasi,
Pred postupkom sam za VTO, u Bis inter medikusu kod prof dr Nebojse radunovica.
Crnogorski sam drzavljanin i nemam srb zdravstveno osiguranje.
Od 14-tog septembra treba da pocnem sa injekcijama suprafakta, a kako je to nedelja, a oni u Bisu ne rade vikendom, molim vas ako neko ima iskustva da mi napise gdje je i kako dobio mogucnost da mu se daju injekcije po nalogu privatnika?!
Da li naci nekog medicinskog radnika da vam kuci dolazi, ili ici u neku dr privatnu kliniku koja radi vikendom?
Da li moliti u lokalnom DZ!?
Usput, ja zivim u Bg i tu sam i bicu sve vreme davanja injekcija i ostalog...
Pozdrav!!!
kana-pg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 10, 2008 3:01 am

Post od kana-pg »

pozdrav,,,i ja sam pocela sa terapijom za ivf...ja ih sama sebi dajem,nije nista strasno,podji u petak da ti objasne kako i sta i sama se bockaj....u ponedeljak podji kod njih da potvrdis da si sve dobro odradila i nastavi sama :D

srecno :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Najbolje je da to obavlja struchno lice a ne vi sami, osim ako niste obucheni za to!

Davanje injekcije u privatnim ordinacijama je oko 300 din u domu zdravlja nisam bash sigurna da ce vas primiti rashirenih ruku.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
njaka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 3:30 pm

Post od njaka »

strasno se plasim da sama to radim, mada znam da vecina to radi.
da li ovi iz priv klinike kod kojih ce se raditi vto naplacuju i to bockanje-ili ide kao da si redovan pacijent pa to ne naplacuju?!
mada, saznacu uu petak-tj sutra!!! :)
ne znam!!!
Odgovori