Bioten

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

sta vam je ljudi,sta se prepucavate stalno.zena moze da mi kaze da nesto uradim ili ne uradim,a moje je da li cu prihvatiti kao i svih nas ovdje.ne vjerujem da joj je u cilju da nekoga *upropasti*, ja ipak imam malo vise godina :wink:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

chokoladice, ja nisam doktor , mada sam optimista, tako da mi je zao sto ne mogu da ti pomognem.

Mozda je najbolje da ovo pitanje postavis Dragani15 ili mr Silviu?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ili se javi kozmeticaki Ani da ti pogleda lice.. telefon 011 318 27 37. Odlicno rade i ona i njena koleginica:)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Sto se tice pivskog kvasca, NIJE tacno da ne utice na poboljsanje imuniteta.

Evo pogledaj sta pise na kutiji BETAVITEVIT-A

BETAVITEVIT B tablete sadrže pivski kvasac obogaćen vitaminima B kompleksa i vitamin C uz dodatak arome jagode i kakaa koji daju prijatan ukus. Pivski kvasac je izvor prirodnih vitamina B kompleksa, esencijalnih aminokiselina, proteina, minerala, oligoelemenata, glutationa i nukleinskih kiselina.. Preporučuje se: deci za pravilan rast i razvoj, sportistima, starijim osobama, osobama koje su na dijeti sa malo vitamina i belančevina, u vreme posta i vegetarijancima, osobama sa slabim apetitom, za očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju, kod pojačanih psihofizičkih aktivnosti i stresnih situacija, nakon duže primene antibiotika i hemoterapije, pušačima i osobama koje konzumiraju alkohol, za bolji imunitet i koncentraciju, za bolju resorpciju gvožđa, za regulaciju rada organa za varenje i bolji metabolizam.
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

nemojte da mi minirate temu ako necete nista da kazete. :evil:
MILAN85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:49 pm

Post od MILAN85 »

Pijem bioten 4 meseca i ne pada mi na pamet da prestanem. Mucim se sa bobuljicama od 14. godine i kada sam uzeo bioten prestale su da izlaze. Biotin su hrvatske tablete i ne znam kakve su.
onegin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 23, 2007 6:24 pm

Post od onegin »

U kojoj apoteci u beogradu imaju da se kupe BIOTEN tablete.Ja sam pitao u 5-6 apoteka i ljudi nikad culi?Hvala
Odgovori