Bioten
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
Bioten
Vidjela sam da je neko spominjo BIOTEN tablete,sta je to,neki vitamini....ko proizvodi,jeste kupovali u beogradu.
daje nesto ja ne mogu na netu nista da nadjem....
ja pijem pivski kvasac i cin ali nesto ne vidim neki pomak.
daje nesto ja ne mogu na netu nista da nadjem....
ja pijem pivski kvasac i cin ali nesto ne vidim neki pomak.
-
- Aktivan član
znam da sam procitala bioten jos vidim dobro,ako je biotin....nije ni cudo sto ga nema na pretrazivacu.
pila sam ja i beviplex,a sta ste Vi,dermatolog...
valjda unosim dovoljno vitamina B kroz hranu, ali eto rekose da je pivski kvasac dobar za kozu....do sada mi nije nastetio,sta preporucujete.
evo meni npr. masna koza ne mnogo,imam bubuljica nisu akne,prosirene pore i mitisere...
pila sam ja i beviplex,a sta ste Vi,dermatolog...
valjda unosim dovoljno vitamina B kroz hranu, ali eto rekose da je pivski kvasac dobar za kozu....do sada mi nije nastetio,sta preporucujete.
evo meni npr. masna koza ne mnogo,imam bubuljica nisu akne,prosirene pore i mitisere...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni je jedan dr.posle spontanog preporucio pivski kvasac jer sam bila anemicna i imunitet je bio ravan nuli! Rezultat? Poboljsanje opsteg zdravstvenog stanja i apsolutno nikakvi problemi sa gvozdjem i uopste sa krvnom slikom u svih 9 mes. trudnoce, a hvala Bogu ni 6 mes. posle nje.
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
-
- Aktivan član
al mi se tema prosiri...
ajde molim vas vidim da ste pili ove tablete,pa da li je bilo pomoci neke od njih.
ja sam dobila antibiotik,dala mi zena koja radi u apoteci jer kada sam premotala film,osulo mi se lice tacno poslije solarijuma i ciscenja lica,sto moze biti neka infekcija.
andjela da li je moguce da je stvarno infekcija i da je vucem ovako dugo,mogu ti poslati sliku na pp pa da vidis mozda i pomognes.

ajde molim vas vidim da ste pili ove tablete,pa da li je bilo pomoci neke od njih.
ja sam dobila antibiotik,dala mi zena koja radi u apoteci jer kada sam premotala film,osulo mi se lice tacno poslije solarijuma i ciscenja lica,sto moze biti neka infekcija.

andjela da li je moguce da je stvarno infekcija i da je vucem ovako dugo,mogu ti poslati sliku na pp pa da vidis mozda i pomognes.
-
- (!) korisnik udaljen sa foruma
- Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5