Garnier ili Pallete???

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Garnier ili Pallete???

Post od spy »

Promenila bih farbu za kosu pa me zanima koja ja od ove dve marke postojanija,kvalitetnija i koja ima lepse plave nijanse (a da nisu zute)?Hvala!!!
feher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 05, 2008 10:51 pm

garnier

Post od feher »

ja sam koristila palet pa sam morala da se ferbam na 15 dana. sada koristim garnier 113 i prelepa je neispira se i farbam se na mesec i po.
malechka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od malechka »

A zasto bas mora neka od te dve?
Ja sam probala obe i obe su mi bile odvratno zute, ali napominjem ODVRATNO!
A to i nisu farbe nego boje za kosu...
a da probas keune?
Ja koristim 1517 i odlicna mi je, bas bas plava!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Keune je izuzetno jaka farba i ako nemas bas, bas zdravu kosu ne bih ti nikako preporucila. Ja koristim Garnier sa maslinovim uljem, od svih koje sam probala najmanje isusuje kosu. Nije zuta, ja inace koristim plavu 7.
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Hvala na odgovorima a zasto bas imedju ove dve,pa pretpostavljate da zato sto nisu skupe i ima ih svuda!!!!
malechka
Novi član
Novi član

Post od malechka »

keune je jaca, iz razloga sto je to farba za razliku od npr garniera koja je boja za kosu!
i zabluda je da ona ostecuje kosu, cak i manje ostecuje od ostalih zato sto je to profesionalna farba...
a sto se tice maslinovog ulja, koja je poenta da se u farbu stavlja maslinovo ulje, ako mislim da mi treba kupim maslinovo ulje pa ga stavim sama!
mozda nekome i ne bude zuta ali sve zavisi koliko je nekome jak pigment.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Keune ima divne nijanse, ali nakon farbanja kosa mi je bila kao slama. Nikad vise! Ko ne veruje, neka se sam uveri. Kazem, preporucujem samo osobama sa zdravom kosom.
malechka
Novi član
Novi član

Post od malechka »

Zavisi od kvaliteta kose...meni na primer nije kao slama, nista mi vise nije ostecena nego sa drugim farbama a boja mi je savrsena...
Naravno da farbana kosa ne moze da ima isti kvalitet kao prirodna, ja sam na to bila spremna kada sam pocela da se farbam...cak sam i satirala, sto dosta ostecuje kosu ali uz dobre maske i pakovanja, sve se to da srediti!
Odgovori