Garnier ili Pallete???
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Garnier ili Pallete???
Promenila bih farbu za kosu pa me zanima koja ja od ove dve marke postojanija,kvalitetnija i koja ima lepse plave nijanse (a da nisu zute)?Hvala!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
keune je jaca, iz razloga sto je to farba za razliku od npr garniera koja je boja za kosu!
i zabluda je da ona ostecuje kosu, cak i manje ostecuje od ostalih zato sto je to profesionalna farba...
a sto se tice maslinovog ulja, koja je poenta da se u farbu stavlja maslinovo ulje, ako mislim da mi treba kupim maslinovo ulje pa ga stavim sama!
mozda nekome i ne bude zuta ali sve zavisi koliko je nekome jak pigment.
i zabluda je da ona ostecuje kosu, cak i manje ostecuje od ostalih zato sto je to profesionalna farba...
a sto se tice maslinovog ulja, koja je poenta da se u farbu stavlja maslinovo ulje, ako mislim da mi treba kupim maslinovo ulje pa ga stavim sama!
mozda nekome i ne bude zuta ali sve zavisi koliko je nekome jak pigment.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zavisi od kvaliteta kose...meni na primer nije kao slama, nista mi vise nije ostecena nego sa drugim farbama a boja mi je savrsena...
Naravno da farbana kosa ne moze da ima isti kvalitet kao prirodna, ja sam na to bila spremna kada sam pocela da se farbam...cak sam i satirala, sto dosta ostecuje kosu ali uz dobre maske i pakovanja, sve se to da srediti!
Naravno da farbana kosa ne moze da ima isti kvalitet kao prirodna, ja sam na to bila spremna kada sam pocela da se farbam...cak sam i satirala, sto dosta ostecuje kosu ali uz dobre maske i pakovanja, sve se to da srediti!