Model irigatora

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Model irigatora

Post od andjelija81 »

Molila bih da me posavetujete koji model irigatora da uzmem. Moja doktorka nije bas za njegovu upotrebu, ali posto cesto imam infekcije (trenutno Esherichia i Candida), rekla je da smem da kupim. Medjutim, naglasila je ga obratim paznju da mu rupice budu sa strane, a ne napred, da tecnost ne bi otisla gde ne treba (?) :roll:
Svracala sam u par apoteka i svuda su modeli slicni, tj. svaki ima rupice i sa strane i napred.

Medjutim, zanima me da li da uzmem model koji izgleda kao pumpica (cula sam da taj efekat vakum nije dobar) ili onaj "starinski" model sa crevom koji se kaci da visi? Molia bih vas za hitan odgovor, irigator mi je neophodan zbog lecenja !

Takodje me zanima koliko bi cesto trebalo da ga koristim? Procitala sam negde da pise jednom u 15 dana, ali me zanima u slucaju kada se lecim od infekcije, pijem antibiotsku terapiju i koristim vaginalete, da li je moguce cesce ispiranje i koliko puta biste mi preporucili?
Hvala! :D
Nivato
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2008 10:09 pm

Irigator???

Post od Nivato »

I ja sa htela da kupim irigator posle vaginalne operacije ali sam odustala jer su mi u bolnici rekli da to i nije tako pametno,a i ako ga kupim da ga koristim 1 do 2 puta u 2 meseca.I ja sam imala i eserihiju i kandidu.Sve sam to sredila adekvatnom terapijom.U SVAKOM SLUCAJU ZELIM TI SVAKU SRECU.
Odgovori