Moji simptomi su sledeci: pritisak u predelu dijafragme i podridgivanje (narocito posle jela), ponekada, ali retko, ubrzan rad srca... i to vec nekoliko godina. Simptomi isti bez znaka poboljsanja ili pogorsanja. Ne osecam nikakvu bol, kiselinu i sl... jedini simptomi su podrigivanje i pritisak u predelu dijafragme.
Radio sam dosta pregleda i nigde mi nije ustanovljena neka posebna dijagnoza. Nisam uspeo jedino sa gastroskopijom (nisam uspeo da progutam crevo).
Da li je moguce da imam neku vrstu zeludacne kile ? (Paraesophageal hernia)
Radio sam ono snimanje u Trendelburg-ovom polozaju pre par godina. Kasnije, takodje i snimanje zeluca. Da li bi se kila primetila na snimku?
Pitanje?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 9:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Verovatno ti je želudac podignut. To se ne vidi ni na rengenu, ni prilikom gutanja sonde. To doktori nikada ne pronađu. Mene je to mučilo 6 meseci, nisam mogao normalno da jedem pa sam izgubio 20 kg. Raspitaj se malo po okolini - u svakom selu i u svakom komšiluku postoji baba ili čiča koji to umeju da nameste za 15 minuta. Srećno.
- Volja i akcija, to je jedini život -
Jovan Dučić
Jovan Dučić
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pozdrav svima. Da se pozalim i j na svoj problem. Vec dva meseca me boli zeludac. Isto tako osecam neku bol u i stezanje u grudima a posebno na desnoj strani samo na jednom mestu. Bol posebno osecam kad ustanem ujutro dok se telo ne zagrije a onda i podanu na neki okret koji uradim ili kad kihnem! Dali to moze da bude od zeluca ili je nesto drugo?
Sve najljepse
Sve najljepse
Pomozite kome je potrebno