Ne vlaznim se

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

jasminar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 9:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ne vlazim se

Post od jasminar »

Poznat mi je i taj osjecaj da ne dozivljavam odnos sa deckom kao nesto lijepo, naprotiv, plasim se i da zapocnem bilo sta jer znam da ce da me boli.

Jednom sam imala kandidu, prije tri godine i tada sam imala i bolne odnose ali nakon terapije sve se popravilo. A onda prije godinu dana su poceli problemi sa slabim vlazenjem i opet bolan odnos. Vec sam ti kazala, imala sam tu neku cisticu, operisala je i ocekiuvala da ce sve biti ok, medjutim problem i dalje postoji.

Malo sam pretrazivala na saju www.21dan.com i nasla sta mogu biti razlozi za slabo vlazenje, izmedju ostalog nizak nivo estrogena, pa su mi preporucili da uradim nalaz treceg dana menstruacije, kako bi utvrdila da li je problem u nivou estrogena, ako jeste onda da koristim terapiju.

A razmisljam i ja da pocnem da koristim lubrikant, eto samu sebe da testiram kako cu odreagovati.
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

pa koristite lubrikante.
ima oni durexovi nisu losi, nadam se da se i tu prodaju.
ako ne... ma sigurno ima nekih drugih.
nema nista lose u lubrikantima :)
Odgovori