Krvarenje nepoznatog porekla, HITNO!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
momak_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 8:50 am

Krvarenje nepoznatog porekla, HITNO!

Post od momak_89 »

Ovo mi je username od decka, da ne bude zabune...

Naime, jutros sam primetila krvarenje, dosta obilno, a poslednju menstruaciju sam imala 14. avgusta, i inace mi ide redovno, bez problema. Ne verujem da sam "dobila", jer to uvek bude praceno jakim bolovima u stomaku, a jutros me nije bolelo. Pre nekih nedelju dana sam imala nezasticeni polni odnos (kondom je pukao) i popila sam pilulu za dan posle prema uputstvu (jednu odmah a drugu posle 12 sati). Da li to krvarenje moze imati veze sa pilulom? Jel neka imala slicna iskustva?
momak_89
Novi član
Novi član

Post od momak_89 »

Molim nekog za odgovor, jako sam uplasena a nemam mogucnost da danas odem kod ginekologa jer je nedelja...
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Da, dolazi do krvarenja posle uzimanja Postinora, ima ovde dosta tema o tome, pogledaj i naci ces slicna iskustva. Pozdrav!
Jelena88
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 2:51 pm

Post od Jelena88 »

Da, to nije menstruacija, nego krvarenje od Postinora. To samo znaci da je on obavio svoje :D To krvarenje i treba da se javi nakon nedelju dana, tako da je sve proslo "by the book", ne brini :D
momak_89
Novi član
Novi član

Post od momak_89 »

Hvala vam na odgovorima!

Zna li neko koliko to krvarenje od Postinora moze da traje?

Znaci javilo se nedelju dana od uzimanja pilule, i traje vec 3 dana... Jel to normalno?
Odgovori