Imam dvoje dece, ćerku 14, i sina 10 god.Ćerka ima malo klempave uši, koje su njoj smetale od možda devete do dvanaeste godine. Međutim kako smo čuli razna bolna iskustva, nismo preduzimali ništa u smislu estetske hirurgije.Pre godinu i po ona je počela da trenira odbojku , jer je prilično visoka, a i dopalo joj se, pa je druženjem na treninzima i stalnom potrebom da vezuje kosu taj problem postao skoro zanemarljiv, a i rastom je to postalo mnogo manje izraženo.
Sada sin koji ima znatno klempavije uši od ćerke, postavlja pitanje:
" Kada ćemo konačno da operišemo te njegove klempave uši ?"
Mene interesuje kada i gde se to najranije može uraditi i da li se radi u totalnoj anesteziji?
Nekako, nakon iskustva sa ćerkom mislim da je bolje sačekati da poraste, pa će to verovatno tada malo drugačije izgledati.
Za sada se ni on ne žali mnogo na to, ali povremeno kaže da ga u školi neki zovu, klempa.
Možda i ćerka bude htela da koriguje svoje uši, ako se rešimo da sinu uradimo tu korekciju.
Zbog svega ovoga me ineresuje gde bismo mogli napraviti pregled za oboje, ali da to ne bude privatna klinika ?
Uši-kada je dobro uraditi korekciju
Nekako, nakon iskustva sa ćerkom mislim da je bolje sačekati da poraste, pa će to verovatno tada malo drugačije izgledati.
Za sada se ni on ne žali mnogo na to, ali povremeno kaže da ga u školi neki zovu, klempa.
Imao sam slicno iskustvo i ja dok sam isao u osnovnu skolu.
Isto su me pojedinci zvali klempa i dambo i nabijali mi komplekse.
Pre polaska u gimnaziju cvrsto sam resio da se resim klempavih usiju i operisao sam ih. Sve je proslo super, bio sam pod lokalnom anestezijom , bio miran i sve je bilo kako treba. Evo proslo je 4 godine od tada i ja sam zadovoljan![]()
Tako da bih preporucio operaciju ako mu to bas puno smeta i ako zbog toga ima/ce imati komplekse.
Imao sam slicno iskustvo i ja dok sam isao u osnovnu skolu.Nekako, nakon iskustva sa ćerkom mislim da je bolje sačekati da poraste, pa će to verovatno tada malo drugačije izgledati.
Isto su me pojedinci zvali klempa i dambo i nabijali mi komplekse.
Pre polaska u gimnaziju cvrsto sam resio da se resim klempavih usiju i operisao sam ih. Sve je proslo super, bio sam pod lokalnom anestezijom , bio miran i sve je bilo kako treba. Evo proslo je 4 godine od tada i ja sam zadovoljan

Tako da bih preporucio operaciju ako mu to bas puno smeta i ako zbog toga ima/ce imati komplekse.