Veliki problem sa menstruacijom

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lolla_yu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 3:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Veliki problem sa menstruacijom

Post od lolla_yu »

Postovani doktori,
Imam 19 godina i problem je sledeci.Naime,prvu menstruaciju sam dobila u 15-oj godini,bez obzira sto je moja majka,kao i moja sestra,prvu menstruaciju dobila u 12.nakon toga,menstruaciju nisam dobijala vise od godinu dana.Kako sam bila kod ginekologa,on mi je dao Endometril da pijem,6 meseci kontinuirano.Nakon svakog prestanka pijenja istog (posto se terapija ponavljala nekoliko puta),uvek bih dobila menstruaciju koja bi trajala sedam dana,zatim bi usledilo sedam dana pauze,pa ponovo sedmodnevna menstruacija.Na ultrazvuku mi je utvrdjeno da mi je endometrijum tanak,da su mi ovarijumi policisticni i da mi je materica zavaljena.Inace,imam BMI >27,pa me zanima da li to zaista ima neke veze sa nedostatkom menstruacije.Da li postoji opasnost od steriliteta zbog ovog neredovnog ciklusa?Molim Vas,pomozite mi![color=darkred][/color][color=red][/color][color=orange][/color][color=brown][/color][color=yellow][/color][color=green][/color]
irina_kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 16, 2005 4:01 pm
Kontakt:

cao

Post od irina_kg »

Nemoj se plasiti ,ono najgore sigurno nije,nemoj se samo kljukati nekim hormonima,jer te to moze upropastiti. Kod tebe se ta menstruacija jos nije sredila a tako sto je poremecena ima veze sa tim cistama. Ja isto imam cisticne jajnike.U Beogradu imas privatnu ordinaciju Medical Centar ulica Mije Kovacevica 10 kod Bogoslovije. aBroj telefona 011-208-42-42 i 011-27-63-188 i tamo radi doktor Atanasije Tasa Markovic i on je dobar strucnjak,mnogima je pomogao jeste stariji ali to ti samo moze biti plus.Obavezno zakazi i reci odakle dolazis ako si negde daleko,da nebi izvisila na red. U Kragujevcu postoji privatna ordinacija Dr. Mijatovic 034-33-33-54 Dr Dragan Mijatovic,takodje dobar lekar.Ne znam gde zivis pa da ti preporucim nekog lekara,u Smed.Palanci imas doktorku Nadu Todorovic. Ti mi poslji odkle si pa cu ti ja reci gde da ides.
Ljubicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2005 11:23 am

za administratora!

Post od Ljubicica »

Izvinjavam se lolli_yu sto moj odgovor nije vezan za njen problem, vec za odgovor irine_kg, i vise je namenjen administratoru.

Da li je na ovom forumu dozvoljeno reklamiranje privatnih ordinacija? Nisam ovde na sajtu uspela da nadjem pravilnik foruma, ali meni izgleda da forum treba da sluzi za diskusije na zdravstvene teme, a ne za reklamiranje. Jednako bi mi neeticki izgledalo da neko ovde anonimno negativno pise o nekom lekaru ili ordinaciji. Ukoliko zele, korisnici informacije o pojedinim ordinacijama i lekarima mogu razmeniti preko privatnih poruka.

Osim toga, mislim da je reci:
"Ti mi poslji odkle si pa cu ti ja reci gde da ides."
nekako isuvise samouvereno, narocito posto je napisano u potpunoj anonimnosti. Verujem da je irina_kg imala najbolje namere, ali ipak se moraju postovati osnovni standardi forumske komunikacije, a duznost je administratora da to proverava i obezbedi.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Uslovi koriscenja sajta se nalaze na adresi: http://www.doktor.rs/napomena.php

Dozvoljeno je reklamiranje ordinacija na sajtu/forumu ukoliko su zvanicni sponzori sajta, i tada se njihova reklama pojavljuje kao reklamni baner.

Drugi oblici reklamiranja proizvoda/usluga/ustanova na forumu nisu dozvoljeni. Ukoliko neko preporuci neku ordinaciju a cilj nije licna korist vec zelja da se pomogne drugom clanu foruma, takve se poruke u principu ne brisu, mada je bolje to raditi putem privatnih poruka.
Ljubicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2005 11:23 am

Post od Ljubicica »

Hvala administratoru na ljubaznosti i brzom odgovoru!
irina_kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 16, 2005 4:01 pm
Kontakt:

Drage moje

Post od irina_kg »

Nisam imala namere da bilo koga reklamiram. Ja sam student imam 23 godine i nikakve koristi nemam od reklame tih doktora. Prvi doktor kog sam navela je odlican strucnjak poznat,a taj drugi je isto dobar lekar i ja sam licno bila kod njega. Inace sam i sama imala problema sa menstruacijom zato i znam gde sve ima dobir lekara ! Jos jednom napominjem sigurno nemam koristi samo dajem savete kod koga ici jer poresan lekar moze vam napraviti gore no sto jeste. Pozdrav
Odgovori