Molila bih za savjet sve divne doktore i ljude............

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
farah24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 12:46 pm

Molila bih za savjet sve divne doktore i ljude............

Post od farah24 »

Naime posljednjih 20 tak dana mozda cak i vise ne osjecam se dobro i u zadnjih nekolko dana imam poteskoca sa disanjem, ne mogu se nadisati dovoljno niti udahnuti osjecam se kao davljenik koji nema dovoljno vazduha.
otisla sam doktorici i ona me je uputila na lab. i nalazi nisu losi s tim da su mi eritrociti ispod normale i imam povisene trigliceride ali ne puno u sustini nalazi nisu losi. propisala mi je PYLOMID od 10mg (valjda je isto sto i reglan) da pijem prije jela no meni to ne pomaze i dalje ne mogu normalno funkcionisati i uzasno mi smeta i panika me uhvati od nedovoljne kolicine zraka.

molim vas za savjet sta trebam poduzeti.............

naj naj hvala
Svijete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu riječ za mene: "VOLJEH"
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Anemija zna da izazove ovakav simptom, uz aritmije i promenu krvnog pritiska, ali meni vishe lichi na napad panike ili anksioznosti!

Kada se deshavaju ti napadi?
Koliko chesto? Posle neke aktivnosti iliu toku ili u miru?
Imate li istoriju oboljenja respiratornih organa?
Da li ste u menopauzi?
Da li ste pod stresom, svakodnevno velikim stresom?
Da li se u poslednjih mesec dana dogodilo neshto u vashem zivotu shto bi moglo da izazove anemiju i pojachan stres?

Da li vam je dr savetovala da odete na razgovor psihologu ili psihijatru?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori