POTREBAN HITAN ODGOVOR
POTREBAN HITAN ODGOVOR
Postovani,majka mi je imala izliv krvi u mozak pre dva dan i kazu nam da je sad klinicki mrtva.Sva pitanja koja sam postavljala su ostala bez konkretnog odgovora.A mene zanima da li bi uspeli da je spasimo da smo je istog trenutka odveli u bolnicu,mada su nam rekli da nije bilo operativno jer je bilo duboko,ali da li bi bilo da je stigla istog trenutka?Ona je bila zdrava zena,52 godine,nikada se nije zalila na pritisak,glavobolje,a ja ne znam jesam li mogla to nekako da sprecim da sam brze reagovala ili primetila nesto cudno.Molim vas da mi sto pre odgovorite i hvala vam puno unapred.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Apopleksija je isto shto i infarkt srca, ishemija jednog dela mozdane mase u zavisnosti od individualnih osetljivih delova i vrlo malo toga moze da se uchini da se pomogne kada to pochne da se deshava tako da nemojte sebe da krivite i kaznjavate ovakvim mislima.
Nijedan insult koje je moj otac imao nisam mogla ni da predvidim niti da osetim pre nego se desi, jednostavno se samo desi i to je to! Bez obzira da li je osoba bila zdrava ili ne pre shloga, kod mog oca je u pitanju genetika, porodichno povecana osetljivost sitnih krvnih sudova.
Vi ste postupili onako kako bi svi, odveli ste je u bolnicu a sad je sve na tome da li ce se njen organizam trgnuti ili ne, koliko je veliko i snazno bilo sve to, da je mozak pod otokom, kakve su vitalne funkcije...
Lekari ce uraditi shto je do njih, poshto se u sluchaju infarkta i apopleksije zaista ali zaista malo toag praktichno moze uchiniti. Sve se svodi na prikljuchivanje pacijenta na aparate i pracenjevitalnih funkcija (rada srca, izluchivanja urina, disanja)!
Nijedan insult koje je moj otac imao nisam mogla ni da predvidim niti da osetim pre nego se desi, jednostavno se samo desi i to je to! Bez obzira da li je osoba bila zdrava ili ne pre shloga, kod mog oca je u pitanju genetika, porodichno povecana osetljivost sitnih krvnih sudova.
Vi ste postupili onako kako bi svi, odveli ste je u bolnicu a sad je sve na tome da li ce se njen organizam trgnuti ili ne, koliko je veliko i snazno bilo sve to, da je mozak pod otokom, kakve su vitalne funkcije...
Lekari ce uraditi shto je do njih, poshto se u sluchaju infarkta i apopleksije zaista ali zaista malo toag praktichno moze uchiniti. Sve se svodi na prikljuchivanje pacijenta na aparate i pracenjevitalnih funkcija (rada srca, izluchivanja urina, disanja)!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koliko znam ja sam je dozivela a sad se osecam prilichno zivo!
Sve je individualno, sve zavisi od stanja organizma i obima povrede i bolesti!
Saterajte doktora u coshak i pitajte da vam iskreno kaze sve, nemate nishta od toga da chekate u nedogled i da se ovako muchite.
Sve je individualno, sve zavisi od stanja organizma i obima povrede i bolesti!
Saterajte doktora u coshak i pitajte da vam iskreno kaze sve, nemate nishta od toga da chekate u nedogled i da se ovako muchite.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.