samo pitanje?!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
twia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 5:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

samo pitanje?!

Post od twia »

da li je normalno da zena dobija jedan mjesec na 23 dana, drugi 26, treci 24, cetvrti 30 i sve tako sa oscilacijama od 23 do 30 dana, da li je to problem ili moze da se tretira kao "nista strasno" ciklus???
:)
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

koliko ja znam, tako nesredjen ciklus ne predstavlja problem osim ukoliko ne pokusavate da zatrudnite. da biste zatrudneli, pretpostavljam da se na neki nacin mora urediti (naravno, u saradnji sa ginekologom, koji bi propisao nekakvu terapiju, hormone, sta-ja-znam...).

naravno, nisam strucna, ovo je moje laicko misljenje.

poz.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Nishta strashno, bitno je samo da dobijash svaki mesec.

Ako si jako mlada josh je razumljivije, ili ako pijesh lekice za kontracepciju....

Cilkus moze da traje 25 do 35 dana, bitno je samo da u tom periodu dobijesh menzes.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
twia
Novi član
Novi član

Post od twia »

imam 21 god, imam dugu vezi i ne pokusavam jos uvijek da zatrudnim :D , hvala vam na odgovorima, samo me je zanimalo da li je to tako raznovrsno problem, iako je kod mene sve normalno, kao sto kazete dobijam svaki mjesec, traje mi od 5-7 dana i to je to :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

sve je u redu sa tobom, ne tripuj se bez potrebe!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
twia
Novi član
Novi član

Post od twia »

hahaha dobro :lol:
Odgovori