Opet ja.
Evo citam knjigu od Ernst Gintera "ziveti bez bolesti" u kojoj on predlaze dijetu sa iskljucivo presnom hranom specijalno naglasavajuci zitarice. E sad na drugoj strani citajuci o hrani koju bolesnici zarazeni rakom ne bi trebalo da jedu pise da ne treba da jedu zitarice:
11) STORED GRAINS AND CEREALS ARE FULLY COLONIZED WITH FUNGUS AND CONTAMINATED WITH MYCOTOXINS.
* As long as the grains are cooked it kills most of the fungus. Grains for spagettti or pasta are fine. Oatmeal that is cooked for cereals is fine. Oatmeal baked for cookies is fine as long as eaten within a few days. Cold grain cereals are not that good to eat because of the fungus and mycotoxins. You should never eat cold pasta salads.
http://www.dldewey.com/foodsno.htm
?????
Molim za vase misljenje.
Ernst Ginter i zitarice
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zitarice su teshe za varenej i nadimaju i imaju specifichno vremenje dok se vare pa se ne preporuchiju osobama sa kancerom. Ostali saveti su logichni vrlo, hrana treba sveza da se jede, da se ne chuva danima i da ne chuva svakako upravo zbog eventualne pojave mikroorganizama kojih ima svugde samo se ne rpimete osim kad ostavite neki hranu jako dugo, pa chak i zatvorenu, pa se i tad pojave gljivice i budj.
Da sam na vashem mestu pre bih se pozabavila Todoxin ishranom ili ishranom po Brojsu, ali vash izbor je ipak vash.
Sushtina ovakvih i slichnih ishrana je da se na minimum svede unos zlocudnih namirnica koje prijaju celijama rraka, radi se o nekoj vrsti dijetetske ishrane sa blagim izgladnjivanjem i sistematskim unishtavanjem celija raka koje se bombarduju hemijom iz namirnica koja tim celijama ne odgovara.
Mleko se ne koristi u Todoxin ishrani, samo sojino, tek posle 21 dan se moze uvesti i kravlje ali u jako malim kolichinama koliko se secam.
Da sam na vashem mestu pre bih se pozabavila Todoxin ishranom ili ishranom po Brojsu, ali vash izbor je ipak vash.
Sushtina ovakvih i slichnih ishrana je da se na minimum svede unos zlocudnih namirnica koje prijaju celijama rraka, radi se o nekoj vrsti dijetetske ishrane sa blagim izgladnjivanjem i sistematskim unishtavanjem celija raka koje se bombarduju hemijom iz namirnica koja tim celijama ne odgovara.
Mleko se ne koristi u Todoxin ishrani, samo sojino, tek posle 21 dan se moze uvesti i kravlje ali u jako malim kolichinama koliko se secam.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
tamaraft,
puno hvala na opdgovoru. Za todoxin ishranu prvi put cujem. Pogledacu malo vise o tome.
Sto se tice Brojsa vise sam upucen na njegovu dijetu gladovanjem. Tu je vec stvar izbora kojim putemn krenuti. Licno sam skloniji toj terapiji nego zracenjima ali opet to je na izboru pacijenta. Nadam se da ce moja majka izabrati pravu stvar. Sta god da izabere treba da veruje u to.
Mene samo bune te kontradiktornosti iz dijeta. Hvala josa jednom na odgovoru. Stvarno je tesko doneti odluke.
puno hvala na opdgovoru. Za todoxin ishranu prvi put cujem. Pogledacu malo vise o tome.
Sto se tice Brojsa vise sam upucen na njegovu dijetu gladovanjem. Tu je vec stvar izbora kojim putemn krenuti. Licno sam skloniji toj terapiji nego zracenjima ali opet to je na izboru pacijenta. Nadam se da ce moja majka izabrati pravu stvar. Sta god da izabere treba da veruje u to.
Mene samo bune te kontradiktornosti iz dijeta. Hvala josa jednom na odgovoru. Stvarno je tesko doneti odluke.